MAJKU ČETVORO DECE POKOSIO TINEJDŽER (17) NA MOTORU! Ovo su detalji jezive saobraćajke kod Šapca: "Dečica su ostala bez mame"!

Autor:

Hronika

18.06.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, uprkos naporima medicinskog osoblja, ona je ubrzo preminula.

MAJKU ČETVORO DECE POKOSIO TINEJDŽER (17) NA MOTORU!  Ovo su detalji jezive saobraćajke kod Šapca: "Dečica su ostala bez mame"!

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC,RINA, Wikimedia/ Srđan Popović

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Majuru kod Šapca, život je izgubila Jelena G. (45) koja je preminula nakon što ju je na motociklu udario maloletni vozač. Nesrećna žena, majka četvoro dece, kretala se pešice kada je došlo do fatalnog sudara sa motociklom koji je upravljao maloletnik dok je dete bilo suvozač.

Prema rečima neutešnih komšija, Jelena je tog dana radila naporno berući maline. Radnici su imali organizovan prevoz koji ih je trebao odvesti do njihovih domova. Nesrećna žena je izašla iz kombija preko puta svoje kuće, a dok je prelazila ulicu, na nju je naleteo motocikl. 

Radila je ceo taj dan, brala je maline. Radnici su imali organizovani prevoz koji ih je vozio do kuće. Žena je izašla iz kombija preko puta kuće i dok je prelazila ulicu na nju je naleteo maloletnik na motociklu. Kako sam čuo, on ima 17 godina, a suvozač 15 godina - kaže sagovornik i dodaje:

- Sve se to dogodilo u sekundi, kombi je još uvek bio parkiran kada se dogodila nesreća. Velika tragedija, četvoro dece ostalo je bez majke.

Jelena je prevezena u urgentni prijem šabačke bolnice gde su lekari konstatovali teške telesne povrede. Nažalost, uprkos naporima medicinskog osoblja, ona je ubrzo preminula. Vozač motocikla je takođe zadobio teške povrede i trenutno se nalazi hospitalizovan, dok su lekari kod deteta koje je bilo suvozač ustanovili lake telesne povrede.

Policija i dežurni javni tužilac obavili su uviđaj na mestu nesreće kako bi utvrdili sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Maloletni vozač motocikla ima 17 godina, dok je suvozač dete od 15 godina. Ovaj događaj je ostavio veliki trag tuge u zajednici, ostavljajući četvoro dece bez majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading