TINEJDŽER (17) IZVEO FILMSKU KRAĐU U BORU: Iz jednog vozila uzeo ključ kioska brze hrane, pa ga orobio, a potom ukrao drugi auto i POBEGAO!

Autor:

Hronika

17.06.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo 16. juna

TINEJDŽER (17) IZVEO FILMSKU KRAĐU U BORU: Iz jednog vozila uzeo ključ kioska brze hrane, pa ga orobio, a potom ukrao drugi auto i POBEGAO!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa, teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

On se sumnjiči da je, 16. juna ove godine, iz otključanog džipa ukrao ključ od lokala brze hrane koji je otvorio i iz njega odneo 40.300 dinara.

Kako se sumnja, sedamnaestogodišnjak je potom iz jedne neobezbeđene garaže u vlasništvu muškarca (36) ukrao alat koji je stavio u otključano vozilo u vlasništvu supruge oštećenog i odvezao se.

Policija je pronašla ukradeni alat i vratila ga vlasniku.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Prijavite krađu policiji

Prva stvar koju treba uraditi jeste da odmah prijavite krađu policiji. Potrebno je da pružite sve relevantne informacije o događaju, kao što su vreme i mesto krađe, opis ukradene imovine i bilo koje druge detalje koji bi mogli pomoći u istrazi.

Obavestite osiguravajuću kompaniju
Ako ste osigurani, odmah obavestite svoju osiguravajuću kompaniju o krađi. Pružite im sve potrebne informacije i dokumentaciju kako biste mogli da podnesete zahtev za nadoknadu štete.

Zabeležite sve detalje
Važno je da zabeležite sve detalje o krađi dok su još sveži u vašem sećanju. To može uključivati opis ukradene imovine, vrednost ukradenih predmeta, kao i bilo kakve druge relevantne informacije o događaju.

Proverite sigurnosne kamere
Ako imate sigurnosne kamere na mestu gde se dogodila krađa, proverite snimke kako biste videli da li su zabeležile bilo šta što bi moglo pomoći u identifikaciji počinioca.

Obavestite komšije i zajednicu
Obavestite svoje komšije o krađi kako bi bili svesni potencijalnih opasnosti u njihovom okruženju. Takođe, možda će neko od njih imati korisne informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Preduzmite mere zaštite
Nakon krađe, važno je preduzeti dodatne mere zaštite kako biste sprečili buduće incidente. To može uključivati pojačavanje sigurnosnih mera na vašem domu ili promenu šifri i brava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading