DAVID JE LAGAO SVE VREME, BIO JE KONSTATNO U SRBIJI: Najbolja drugarica Ane Knežević obrnula istragu naopačke! Iznela ključni dokaz!

Autor:

Hronika

18.06.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim ga je videla znala je da nešto kod njega nije u redu...

DAVID JE LAGAO SVE VREME, BIO JE KONSTATNO U SRBIJI: Najbolja drugarica Ane Knežević obrnula istragu naopačke! Iznela ključni dokaz!

Foto: Profimedia, Društvene mreže

Porodica i prijatelji nestale Ane Knežević (40) izražavaju zadovoljstvo zbog nedavnog hapšenja u vezi sa njenim nestankom. Prema rečima najbolje drugarice Ane Knežević, Sane Ramou sa Floride, hapšenje Davida nije bilo iznenađenje, s obzirom na njegovo sumnjivo ponašanje i laži u vezi sa lokacijom.

Sana Ramou je za "Novosti" izjavila da je David Knežević, suprug Ane Knežević koji se trenutno nalazi u američkom zatvoru zbog sumnje na otmicu, od samog početka pokazivao sumnjivo ponašanje i lagao o mestu gde se nalazi. Ona je zahvalila srpskoj policiji na istrazi i posvećenosti u pronalaženju pravde za Anu.

- Ja sam odmah pričala sa njim nakon nestanka Ane i on mi je govorio da se nalazi u Fort Loderdejlu. Odbio je da pozove policiju. Pitala sam ga da zajedno putujemo iz Majamija u Madrid kako bismo pomogli policiji u potrazi. On je rekao da hoće, a onda je naprasno otišao u Srbiju i saopštio mi da je unajmio advokate - priča Sana.

Navodi da joj je njegovo ponašanje od početka bilo čudno i da mu je to odmah i saopštila.

- Rekla sam mu da ne razumem zašto je otišao u Srbiju, umesto u Madrid. Onda smo saznali da je sve vreme bio u Srbiji. Kada smo saznali da je uhapšen, nismo bili iznenađeni, ali smo bili u potpunom šoku kada smo čitali izveštaj o tome koji su dokazi pronađeni protiv Davida. To je bilo veoma traumatično - priča kroz suze Sana.

Svaki dan se nada da će pronaći svoju najbolju drugaricu i samo želi da pravda bude zadovoljena.

- Mnogo sam srećna sam što čujem da srpska policija provodi istragu. Veoma smo im zahvalni što sarađuju sa španskim istražiteljima i FBI - ističe ona.

Kaže da su žene svakoga dana žrtve nasilja i da mnoge porodice i prijatelji ne dočekaju da zločinci budu uhapšeni.

- Oni samo znaju da su njihovi najbliži žrtve brutalnog nasilja, ali nikada ne dobiju odgovore i ne dočekaju pravdu. Mi smo veoma srećni i nadamo se svakog dana da će naći Anu. Poslednje što sam čula je da istražitelji čekaju podatke GPS uređaja sa automobila koji je David rentirao u Srbiji i da će locirati svaki kilometar kojim se automobil kretao. I dalje polažem nade u to da će pronaći Anu i verujem da će pravda biti zadovoljena - zaključuje Sana za "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading