PRUŽIO MU KROV NAD GLAVOM, A ON GA UBIO: Monstruozan zločin u Nemačkoj, Safet otkrio potresne detalje o zverskom zločinu nad prijateljem Nenadom!

Autor:

Hronika

17.06.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema Safetovim rečima, detalji zločina su jezivi.

PRUŽIO MU KROV NAD GLAVOM, A ON GA UBIO: Monstruozan zločin u Nemačkoj, Safet otkrio potresne detalje o zverskom zločinu nad prijateljem Nenadom!

Foto: Društvene mreže

Safet K. je ispričao potresne detalje o monstruoznom ubistvu Nenada Z. u Bremenu, Nemačka. Prema rečima Safeta K., Nenad je svom ubici Adnanu H. pružio krov nad glavom, samo da bi na kraju zverski bio ubijen.

- Kada su mi to jutro javili šta se dogodilo i da našeg Neše više nema, ja sam se zbunio. Šokirao sam se, to je bio veliki udarac za mene, ali i za sve nas koji smo ga poznavali, imali čast da se družimo sa njim - kaže u jednom dahu neutešni čovek i dodaje:

Nenad je pružio utočište Adnanu H. nakon što je ovaj bio izbačen iz prethodnog stana, pokazujući svoju velikodušnost i saosećajnost prema drugima. Safet ističe da je Nenad bio osoba spremna da pomaže drugima, što ga je činilo voljenim među ljudima.

Safet opisuje Nenada kao posebnog čoveka, divnu dušu koja je nepravedno završila svoj život na svirep način. On ističe da je Nenad bio osoba spremna da pomaže drugima, što ga je činilo voljenim među ljudima. Nenad je pružio utočište Adnanu H. nakon što je ovaj bio izbačen iz prethodnog stana, pokazujući svoju velikodušnost.

Prema Safetovim rečima, detalji zločina su jezivi. Nakon svađe, Adnan H. je pretukao Nenada, a zatim ga zaklao i masakrirao. Safet naglašava da je Nenadovom ubici pružio utočište i pomoć, što čini ovaj zločin još težim i besmislenijim.

Ceo Tutin i svi Tutinci zavijeni su u crno! Naš Neša je bio poseban čovek, divno biće, jedna nevina duša koja je nepravedno završila svoj život n tako svirep način. Nenad je svom ubici dao krov nad glavom. Taj Adnan H. je izbačen iz prethodnog stana u kom je boravio, a Nenad se sažalio na njega i pozvao ga da dođe da živi kod njega gde je on već prethodno bio sa jednim rumunskim državljaninom. Takav je bio Nenad, eto pomogao je čoveku koji ga je ubio i unakazio - kaže Safet K. za Kurir i objašnjava:

- Kako smo mi čuli, Rumun je tog dana bio u stanu kada je došlo do svađe i tuče Nenada i ubice. Navodno, tada ga je osumnjičeni isterao iz stana i rumunski državljanin je prespavao u kolima to veče. Za to vreme ubica je nakon tuče, zaklao Nenada, a potom ga izmasakrirao.

Safet navodi da je rumunski državljanin, koji je takođe živeo sa Nenadom i osumnjičenim, bio prisutan u stanu u trenutku svađe. Nakon što je Adnan H. isterao rumunskog državljanina iz stana, on je prespavao u kolima, ne sluteći šta se događa unutar stana.

Adnan H. je ubrzo lociran u blizini stana gde živi njegov otac. Safet izražava uverenje da ubica mora biti adekvatno kažnjen za ovaj zločin, ističući da je bio toliko potresen Nenadovom smrću da je prvobitno izrazio želju da se ubica likvidira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading