VELIKI PREOKRET! UBICA DANKE ILIĆ PROGOVORIO, USKORO ĆE SE ZNATI GDE JE DEVOJČICINO TELO! Advokat Srđana Jankovića za Republiku: Znam šta će reći o zločinu...

Autor:

Hronika

30.05.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ceo region čekao.

VELIKI PREOKRET! UBICA DANKE ILIĆ PROGOVORIO, USKORO ĆE SE ZNATI GDE JE DEVOJČICINO TELO! Advokat Srđana Jankovića za Republiku: Znam šta će reći o zločinu...

Foto: Drustvene mreže

Srđan Janković, jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo devojčice Danke Ilić (2), odlučio je da progovori!

Naime, on je preko branioca poručio da više ne želi da se brani ćutanjem, već da će reći sve o zločinu.

- Video sam se sa njim i znam o čemu želi da priča, ali detalje ne mogu da iznosim. Tužilaštvo će odrediti datum kada će Srđan Janković izneti odbranu - rekao je advokat Živadin Bogdanović.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Dejan Dragijević priznao krivicu

Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo, saopštio da su telo bacili na deponiju, a potraga za Dankom se koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i sva mesta koja su mogla da donesu bilo kakav napredak u potrazi, ali za sada bezuspešno.

Policija je iz kuće Dejana Dragijevića u selu Zlot kod Bora zaplenila više desetina predmeta koji bi mogli biti ključni dokazi u istrazi. Takođe, oduzeta su oba privatna automobila osumnjičenih koja su poslata na veštačenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Krki

30.05.2024 14:47

Ovaj će tek da ga zaguli