KOSTA KECMANOVIĆ VRIŠTI U BOLNICI ZBOG OVOGA: "Pustite me, želim na ispit!"

Autor:

Hronika

18.06.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica završava osmi razred, a njegovoj bahatosti i dalje nema kraja...

KOSTA KECMANOVIĆ VRIŠTI U BOLNICI ZBOG OVOGA: "Pustite me, želim na ispit!"

Foto: ST/N. PANČIĆ, Printscreen

Monstrum Kosta Kecmanović koji je 3. maja izvršio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, danas polaže završni ispit u Osnovnoj školi "Dragan Hercog", ali iz bolničke sobe.

Prema nezvaničnim saznanjima, dečak-ubica je iz sveg glasa jutros vikao.

- Govorio je da želi da izađe i "razbije" na ispitu, apsolutno zanemarujući činjenicu da je počinio stravični masakr pre 13 i po meseci. Njegovi postupci ništa se nisu promenili, on se i dalje ponaša bahato i razmišlja samo o sebi - navodi izvor Republike.

Direktor škole Hercog potvrdio je da polažu ispit njihovi osmaci, ali je na pitanje o Kosti prekinuo razgovor.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez potpisa i linkovanja izvora, a to je redakcija Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (23)

Loading
Tijana

18.06.2024 11:03

Ipak on ima ozbiljan psihicki poremecaj! Nadam se da nece izaci nikad iz ludnice!

Odgovori 56 15
Miki

19.06.2024 04:08

@Tijana - Trebali ste to mnogo ranije da ukacite !!!

Odgovori 13 3
Ana

18.06.2024 12:32

Ima pravo da polaze ispit.i kolko je bio maltletiran fizicki i psihicki od strane svojih nazovi drugova nije ni cudo sto je postao kako ga vi nazivate monstrum.Takvog su ga ucinili da bude

Odgovori 23 69
Biće ti to poslednji ispit

18.06.2024 14:01

@Ana - Maltretirali su ga roditelji,posebno majka prema kojoj ne gaji džabe mržnju!

Odgovori 38 8