DA LI ĆE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ KONAČNO PROGOVORITI? Dodatna pitanja tužioca - sutra ponovno saslušanje Srđana Jankovića!

Autor:

Hronika

18.06.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragijević priznao je ubistvo

DA LI ĆE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ KONAČNO PROGOVORITI? Dodatna pitanja tužioca - sutra ponovno saslušanje Srđana Jankovića!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Srđan Janković, jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, sutra će ponovo biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, potvrđeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.

Naime, saslušanje je planirano u sredu u 10 časova, a razlog ponovnog saslušanja su dodatna pitanja postupajućeg tužioca.

Osumnjičeni je pre samo dve nedelje, odnosno početkom juna saslušan u tužilaštvu gde je negirao krivicu i objasnio kako nikada nije ni video Danku Ilić. 

Ono što ostavlja sumnju jeste zbog čega se od početka, tačnije puna dva meseca branio ćutanjem, dok je drugooptuženi Dejan Dragijević priznao ubistvo.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac Dejana Dragijevića koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, pritvor ne može trajati duže od dva meseca. 

Podsetimo, devojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora.

Policija je, posle 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila osumnjičene iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading