DAVIO JE GOLIM RUKAMA, DOK NIJE PRESTALA DA DIŠE! Kada je Dankin ubica to izgovorio, cela Srbija je plakala

Autor:

Hronika

12.06.2024

23:46 >> 11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo devojčice još nije pronađeno

DAVIO JE GOLIM RUKAMA, DOK NIJE PRESTALA DA DIŠE! Kada je Dankin ubica to izgovorio, cela Srbija je plakala

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon 10 dana potrage uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, osumnjičene da su devojčicu udarili automobilom, stavili njeno telo u gepek i odneli ga na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno, a ono što je sve ostavilo u šoku bila je izjava jednog od osumnjičenih koji je objasnio kako je presudio malenoj Danki.

Srđan Janković branio se ćutanjem. Za razliku od njega, drugoosumnjičeni Dejan Dragijević je gotovo dva sata pričao do detalja šta se sve dogodilo. On je kazao da je nakon udarca kolima malena Danka pala, a da je on sa sedišta suvozača istrčao, prišao nejakoj devojčici i u momentu počeo da je davi golim rukama. Stiskao joj je svom silinom vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj proceni, prestala da diše. Nakon toga ubacili su njeno telo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponiju - saznaje se nezvanično iz tužilaštva.

Inače, Janković je uhapšen 4. aprila, priznavši u policiji da je vozio službeni automobil fijat panda i oborio devojčicu, što se poklapalo s iskazom njegovog kolege Dejana Dragijevića. Međutim, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru Janković je odlučio da se brani ćutanjem. Iako je Dragijević priznao zločin, Janković je izneo detaljnu odbranu, negirajući sve što je prethodno priznao.

Nažalost, iako je Dejan Dragijević detaljno opisao ubistvo i rekao da su telo bacili na deponiju, zbog čega se potraga koncentrisala na selo Zlo, nakon pretrage deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i drugih potencijalnih mesta, telo ipak nije pronađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading