OVO JE JELENA KOJA JE TRAGIČNO STRADALA KOD ŠAPCA: Majka četvoro dece se vraćala iz nadnice kada je na nju naleteo motocikl! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.06.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je prelazila ulicu, na nju je naleteo motocikl.

OVO JE JELENA KOJA JE TRAGIČNO STRADALA KOD ŠAPCA: Majka četvoro dece se vraćala iz nadnice kada je na nju naleteo motocikl! (FOTO)

Foto: Foto društvene mreže

U selu Majur kod Šapca, juče se desila stravična nesreća u kojoj je život izgubila Jelena Gligorić, majka četvoro dece. Nesreća se dogodila kada je na nju naleteo motocikl koji je vozio maloletnik. Jelena Gligorić se kretala pešice, a na mestu suvozača na motociklu bio je tinejdžer.

Prema rečima komšija, Jelena Gligorić je ceo dan provela berući maline, a kada su radnici imali organizovan prevoz, odlučila je da izađe iz kombija preko puta kuće. Nažalost, dok je prelazila ulicu, na nju je naleteo motocikl. 

- Kako sam čuo, on ima 17 godina, a suvozač 15 - rekao je komšija porodice za "Blic".


Na društvenim mrežama, porodica i prijatelji se opraštaju od Jelene Gligorić. Njen suprug je na Fejsbuk profilu napisao dirljive reči oproštaja koje svedoče o dubokoj tugi i izgubljenoj ljubavi. Brojni komentari ispod objave svedoče o velikom bolu i tuzi koju je ova tragedija izazvala u lokalnoj zajednici.

- Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, lepoto naša. Možda si sada na boljem mestu, ali uvek ostaješ u sećanjima našim. U srcu ostaješ zauvek i u dušana našim - napisao je Jelenin suprug na Fejsbuk profilu.


Nakon nesreće, Jelena Gligorić je transportovana u šabačku bolnicu gde su joj lekari konstatovali teške telesne povrede. Nažalost, uprkos naporima medicinskog osoblja, ona je preminula od posledica povreda. Vozač motocikla, D.K. (17), zadobio je takođe teške povrede, dok je suvozač S.K. (14) prošao sa lakšim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mina

18.06.2024 15:32

I taj MALOLETNIK ce sada lepo da se izvuce! Vise o suvozacu nego o tom kretenu koji je ubio zenu!