POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Subotičani vozili pijani i drogirani, učinili pregršt saobraćajnih prekršaja!

Autor:

Hronika

18.06.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Subotičani vozili pijani i drogirani, učinili pregršt saobraćajnih prekršaja!

Foto: MUP/printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u toku protekla 24 sata, isključili iz saobraćaja devetoricu muškaraca zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

Saobraćajna policija zaustavila je u Subotici četvoricu muškaraca koji su upravljali biciklima sa 1,39, 1,40, 1,63, 1,70 i dvojicu biciklista sa 2,25 promila alkohola u organizmu.

U Bačkoj Topoli kontrolisan je devetnaestogodišnjak koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i pod dejstvom marihuane, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

U okolini Bačke Topole, zatečen je i pedesetpetogodišnjak za koga je utvrđeno da vozi bicikl u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,38 promila alkohola u organizmu, kao i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja.

Njemu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, privremeno oduzet bicikl. Ovom vozaču, saobraćajna policija je početkom meseca, zbog učinjenih istih prekršaja privremeno oduzela automobil i postupak pred nadležnim sudom je u toku.

Takođe, u Subotici je isključen iz saobraćaja i četrdesetšestogodišnji muškarac koji je, upravljajući ,,mazdom'' sa 2,97 promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom. 

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading