ŠESTOAVGUSTOVSKA ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA KOMPANIJE "SRBIJA ZIĐIN MAJNING"! "Želim Vam da ga svake godine slavite u zdravlju, veselju i radosti"!

Autor:

Biznis

06.08.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujem Vam se na iskrenom zalaganju u obavljanju jednog od najzahtevnijih poslova i na vašoj istrajnosti koja omogućava da rudarska industrija beleži sve bolje i bolje rezultate. Svima vama, koje smatram istinskim herojima svake države i društva, na ovaj poseban dan želim pre svega siguran i bezbedan rad, odlično zdravlje i mnogo uspeha, istakao je Su Jongding.

ŠESTOAVGUSTOVSKA ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA KOMPANIJE "SRBIJA ZIĐIN MAJNING"! "Želim Vam da ga svake godine slavite u zdravlju, veselju i radosti"!

Foto: Serbia Zijin Mining

Generalni direktor kompanije "Serbia Zijin Mining" Su Jongding čestirao je Dan rudara svim zaposlenima u ovoj kompaniji, ali i ostalim zaposlenima u rudarskoj industriji u našoj zemlji.

- Sa velikim ponosom i uvažavanjem, zaposlenima u kompaniji Srbija Ziđin Majning i Srbija Ziđin Koper, građanima Bora i Majdanpeka, kao i zaposlenima u rudarskoj industriji u Srbiji, srdačno čestitam današnji praznik – Dan rudara Srbije.

Želim Vam da ga svake godine slavite u zdravlju, veselju i radosti. Izuzetno cenim i duboko poštujem izuzetno odgovoran i visokorizičan rudarski poziv i smatram da rad svakog rudara, flotera, minera i svakog drugog zaposlenog u rudarskoj industriji zaslužuje najveće divljenje. Ističem da sam ponosan na sve Vas koji negujete ovaj častan i pošten poziv i zahvalan sam Vam jer znam da ste dobri, pošteni, časni i humani ljudi, ponos svojih porodica i svake države i društva - rekao je on i dodao:

- Zahvaljujem Vam se na iskrenom zalaganju u obavljanju jednog od najzahtevnijih poslova i na vašoj istrajnosti koja omogućava da rudarska industrija beleži sve bolje i bolje rezultate. Svima vama, koje smatram istinskim herojima svake države i društva, na ovaj poseban dan želim pre svega siguran i bezbedan rad, odlično zdravlje i mnogo uspeha. Želim Vam da Vas prati sreća i da Vaša požrtvovanost uvek bude cenjena i poštovana, da hrabro i ponosno koračate i nastavite da budete stub našeg društva, najbolji primer i ponos svojim potomcima. Drage kolege, poštovani rudari čestitam Vam 6. Avgust - Dan rudara Srbije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading