SADA SU PRETERALI! Ležaljke na plaži u Crnoj Gori kao mesečni zakup sobe u Beogradu, "KAKO VAS NIJE SRAM VIŠE" (VIDEO)

Autor:

Biznis

04.08.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su eksplodirale

SADA SU PRETERALI! Ležaljke na plaži u Crnoj Gori kao mesečni zakup sobe u Beogradu, "KAKO VAS NIJE SRAM VIŠE" (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Društvene mreže su ponovo postale poprište burnih reakcija nakon što se pojavio snimak cene ležaljki u luksuznom kompleksu Portonovo kod Herceg Novog. Na snimku su jasno vidljive cene koje idu i do neverovatnih 150 evra za prvi red ležaljki, dok se za treći red spuštaju na 90 evra.

 

 

Odmah nakon objavljivanja ovog snimka, društvene mreže su eksplodirale od besa i ogorčenja korisnika. Mnogi su komentarisali da su ove cene potpuno nerealne i da predstavljaju čist bezobrazluk. Jedan korisnik je čak uputio direktnu kritiku, navodeći da su cene toliko visoke da bi vlasnici kompleksa mogli da zarade za celu godinu.

"Kako vas nije sram više, hoćete da zaradite za celu godinu, nabili ste cene svuda, a ne vidim nikakvu kvalitetnu uslugu".

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih komentara koji osuđuju ovakav pristup.

Jedan od komentara na društvenim mrežama istakao je da ove cene nisu namenjene običnim ljudima, nagoveštavajući da kompleks ima sasvim drugu ciljnu grupu.

"To nije namenjeno za obične ljude, a i ima skroz drugu namenu".

Ovakav stav izazvao je dodatnu pažnju javnosti i podstakao raspravu o tome da li je ovakav pristup opravdan.

Pored osude visokih cena, korisnici društvenih mreža takođe su isticali nedostatak kvalitetne usluge u odnosu na visoke cene. Ovo je dodatno doprinelo negativnom tonu rasprave i ukazalo na potrebu za boljim balansom između cene i pružene vrednosti.

Jasno je da su cene ležaljki u luksuznom kompleksu Portonovo izazvale burne reakcije na društvenim mrežama. Ogorčenje korisnika nije izostalo, a pitanje pristupa i opravdanosti ovakvih cena i dalje ostaje otvoreno za dalju raspravu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading