POPUSTILE KOČNICE: Hajdi Klum pokazala previše! Manekenka u do sada NAJVRELIJEM izdanju! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavuša je pozirala u mininaturnom bikiniju koji više otkriva nego što pokriva,

POPUSTILE KOČNICE: Hajdi Klum pokazala previše! Manekenka u do sada NAJVRELIJEM izdanju! (FOTO+VIDEO)

Foto: Foto printskrin/instagram.com/heidiklum

Hajdi Klum

Popularna manekenka Hajdi Klum (51) ponovo je napravila haos na mrežama objavivši novi seksi snimak na kojem pozira u minijaturnom bikiniju leopard printa. Atraktivna plavuša još jednom je dokazala da joj na izgledu mogu pozavideti mnogo mlađe žene i devojke. 

Manekenka u šestoj deceniji žari i pali i bez ustezanja nosi kupaći kostim koji više otkriva nego što pokriva, pogotovo donji deo kupaćeg kostima. Ona je Instagramu objavila snimak i našalila se da joj zbog tračica na bikiniju ostati bele linije na preplanulom telu.

Hajdi Klum je pre nekoliko dana proslavila godišnjicu braka sa Tomom Kaulicom na plaži i tada je svog supruga počastila svojim vrelim izdanjem. Naime, ona se skinula i toples, a onda uzela telefon i počela da se snima.

Manekenka je na plaži nosila samo donji deo bikinija, a svoje je grudi pokušala da pokrije rukama. Međutim, na snimku je u jednom trenutku pokazala previše, a čini se da to njoj nije stvaralo problem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Osim grudi pokazala je i duge noge koje je podigla uvis, dok je njen suprug ležao i "spavao" ispod nje. Supružnici su potom objavili i zajedničke fotografije te još jednom pokazali koliko su zaljubljeni.

Hajdi i Tom upoznali su se 2018. godine na rođendanskoj zabavi, a nekoliko meseci kasnije su ih uhvatili kako se ljube na snimanju šou-programma "America‘s Got Talent". Iste godine su se verili, a venčali su se u februaru 2019. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading