STANISLAV "IZBACIO" MIONU I ŠA IZ EMISIJE: Doveo ih do ludila, Miljana Kulić zadala finalni udarac!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je uspeo da izludi Mionu i Ša, reper doživeo pomračenje.

STANISLAV "IZBACIO" MIONU I ŠA IZ EMISIJE: Doveo ih do ludila, Miljana Kulić zadala finalni udarac!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša su danas zajedno gostovali u novoj emisiji Miljane Kulić, koja je već prikupila simpatije publike, s obzirom da je Kulićeva dovela aktuelne učesnike Elite i postavila im pitanja, koja su najviše interesovala gledaoce rijalitija.

Naime, najpre su gostovale Miona Jovanović i Maja Marinković, a zatim Stanislav i Ša, koji su iskreno govorili o svom odnosu, vezama, ali i ostalim ukućanima. Međutim, Ša je zbog jednog pitanja napusto emisiju, a Stanislav je dao po gasu i opleo po Mioni i reperu:

- Da li braniš Mioni da se druži sa mnom? - upitala je Miljana.

 

- Da. Kada budeš prestala da me provociraš i da me vređaš, tada možda dozvolim da se opet družite. Do tada, ništa od toga - rekao je Ša, pa napustio emisiju.

- Stanislave, zbog čega misliš da se Miona nije pojavila sada sa tobom u emisiji? - upitala je Miljana.

- Moraš to da pitaš Mionu. Moguće da Ša ne želi da da ona bude pored . Mislim da on smatra da bi se tu desilo nešto. Ja bih devojku pustio ako sam siguran - kazao je Stanislav.

Miona je prekinula komunikaciju sa Miljanom Kulić, koja nema lepo mišljenje o njenoj vezi sa Ša, a reper je uspeo Jovanovićevoj da zabrani kontakt sa svim ukućanima, koji joj govore protiv Aleksića i generalno njihove veze, zbog čega mnogi smatraju da je Miona sada "dresirana", odnosno da nema svoje mišljenje, već da mora samo i isključivo da radi ono što joj Ša kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading