HITNO NAPUSTILA RIJALITI! Ova učesnica je izbačena napolje! Reakcija Nikole Lakića nasmejala mnoge!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Glavonjić je sa najmanje glasova morala da ode iz Bele kuće.

HITNO NAPUSTILA RIJALITI! Ova učesnica je izbačena napolje! Reakcija Nikole Lakića nasmejala mnoge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Tamara Glavonjić napustila je sinoć imanje, a pre toga je napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu, da bi potok prokometnarisala aktuelne tebe u Beloj kuići.

Ona je počela od Terze, da bi se osvrnula i na neke druge odnose u Eliti.

Odnos mene i Terze nije toliko otkriven, svašta je tu bilo, ali to je Terza, znalo se od početka kako sa njim možete, a kako ne - rekla je Tamara pa se osvrnula na Milicu: 

- Što se Milice tiče, ona je ispod mene, a dozvolila sam da me vređa. Ja jesam napravila grešku a prijatelji su mi okrenuli leđa. Loši ljudi su i Milica I Anđela, ali ja ne mogu nikoga da vaspitavam, niti je to moj posao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić

 

 

Pre nego što je Tamara izašla napolje, puno pogleda je privukla reakcija Nikole Lakića, koji je stajao prethodno rame uz rame sa njom, jer je takođe bio nominovan za izbacivanje iz Elite, zajedno sa Anđelom Šparavalo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić

 

Nakon što je voditelj otkrio ko napušta Elitu, Lakić je samo počeo da se kikoće, pa je kasnije komentarisao da je verovao da sigurno ostaje.

- Znao sam da me narod podržava. Nisam ni mislio da ja ispadam, čim je u sastavu bila Tamara. Sve se pokazalo kao tačno, tako da je ovo super stvar. Ma ja ostajem do kraja, ovo sad je tek početak moje priče, do skoro sam samo sedeo. Napolju me čeka lep život, a ovde je moj, čak i ako se ništa specijalno ne desi, veliki uspeh što sam ostao maltene do samog kraja - pričao je Lakić cimerima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

06.05.2024 20:54

Sto su se ove posrnule zenske sve unakazile tetovazama kao da su neke sportasice...a mozda i jesu u krevetu samo...