JANJUŠ OTKRIO ŠTA MUČI NJEGA I ANELI! Pričao o problemima u glavi, ove reči će vas šokirati!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš kaže da se zaljubio u Ahmićku, ali da oboje treba tek da rade na sebi...

JANJUŠ OTKRIO ŠTA MUČI NJEGA I ANELI! Pričao o problemima u glavi, ove reči će vas šokirati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš ponovo je na putu da dobro zavoli Aneli Ahmić, sa kojom je pred kamerama do skoro u rijalitiju bio na ratnoj nozi. On je sada priznao da se sve više zaljubljuje u nju, kao i da oboje imaju probleme u glavi koje po svemu sudeći što pre treba da reše. 

- Kuva se to nepoverenje kod mene i nje, ali posle dva dana kad se rastanemo posle svađe, dođe neko nedostajanje. Izdržao sam malo, ali ti kad si ljut ti kažeš i nešto što nećeš. Volim je, baš sam se zaljubio u nju. Danas joj kažem da je najgora ja sam se zaljubio. Sve je to uticalo i taj bes, ja sam takav psujem, vređam, govorim te reči koje su ružne i onda dođe do svih tih problema. Moram reći našim članovima porodice da smo grešili i jedno i drugo, ali se volimo, baš se volimo. Sada imam mir, ali daće Bog da potraje. Ona i ja imamo velike probleme i to u našim glavama - rekao je on, a Aneli je detaljnije pričala na ovu temu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš

 

- Jednostavno je i meni jasno da imamo probleme u glavi. Ti problemi su doprineli do toga da jedno drugom ne verujemo ništa. Sve situacije kroz naš ljubavni život nisu baš najjasnije situacije, svuda se pominju bivši, ali mislim da će to da se reši uskoro i da će naša veza da bude kao na početku, samo sa još više ljubavi. Navikli smo mi da se svađamo i raspravljamo, ali i da se posle toga pomirimo kao da se ništa nikad nije desilo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

06.05.2024 20:50

janjusu se bas dopala prva nagrada...DNO, DNA!