MIONA U STRAVIČNIM BOLOVIMA, ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Ša izbezumljen gledao OVU SCENU!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović nije mogla da dođe sebi od bolova!

MIONA U STRAVIČNIM BOLOVIMA, ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Ša izbezumljen gledao OVU SCENU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom nedavne proslave Vaskrsa u rijalitiju "Elita", Miona Jovanović je iznenadila sve prisutne kada se požalila dečku Nenadu Aleksiću Ša da pati od problema sa želucem. Ova neočekivana situacija je izazvala zabrinutost kod mnogih, a Mionini komentari su bacili svetlo na njenu zdravstvenu situaciju.

Miona je istakla da već duže vreme trpi velike bolove u stomaku, te da joj je to stvaralo ozbiljne probleme tokom boravka u rijalitiju. Njena iskrenost i otvorenost su izazvale empatiju kod mnogih gledalaca, koji su pružili podršku putem društvenih mreža.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Joj, ubija me želudac! Nemoj da me lupaš! Baš me boli želudac - žalila se Miona sve vreme. 

- Sad ću da popijem jedan melatonin, da se smirim malo. Ja ne mogu ovo, kad se napiju, pa kad krenu da se pros**avaju onako... Jao, samo kad bi neko imao kiselu vodu da me prođe želudac, ovo je strašno - rekla je Miona. 


Nenad Aleksić Ša, Mionin dečko, je brzo reagovao na njenu izjavu i izrazio duboku zabrinutost za njen zdravstveni problem. On je istakao da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi joj pružio podršku i pomogao joj da prevaziđe ove zdravstvene poteškoće. Njihova emotivna reakcija na ovu situaciju je dirnula mnoge, te su ih mnogi podržali u njihovoj ljubavi i solidarnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 


Učesnici rijalitija "Elita" su takođe pružili podršku Mioni tokom ovog izazovnog perioda. Njihova saosećajnost i razumevanje su bili vidljivi kroz reči podrške i gestove pažnje prema Mioni. Ova situacija je dodatno učvrstila njihove međusobne odnose i solidarnost u kući "Elite".

Mionina hrabrost da javno progovori o svojim zdravstvenim problemima je inspirisala mnoge ljude da se okrenu sličnim iskustvima i potraže pomoć. Njena otvorenost o ovoj temi je podigla svest o značaju brige o sopstvenom zdravlju i potrebi da se zdravstveni problemi ne ignorišu. Ovo iskustvo je naglasilo važnost podrške i razumevanja za one koji se suočavaju sa zdravstvenim izazovima.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading