ŠA NA VASRKS BEŽI IZ ELITE! Drama u Šimanovcima, OBEZBEĐENJE hitno uletelo na imanje!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša počeo da drami!

ŠA NA VASRKS BEŽI IZ ELITE! Drama u Šimanovcima, OBEZBEĐENJE hitno uletelo na imanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom proslave Vaskrsa u rijalitiju "Elita", atmosfera je prerasla u napetost kada je Nenad Aleksić Ša izgubio kontrolu i počeo da besni na svoju devojku Mionu Jovanović. Razlog za ovakvo ponašanje bio je njegov bes zbog toga što je primetio da Miona gleda fotografije sa svojim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Nenad je reagovao burno, izražavajući svoje nezadovoljstvo i bes, što je dovelo do tenzije među ukućanima.

Nenad je postao sve više uzrujan i očigledno je da je pritisak postao prevelik za njega. U jednom trenutku, najavio je da će pobeći iz rijalitija jer više ne može da izdrži situaciju u kojoj se nalazi. Njegova reakcija izazvala je šok među ostalim ukućanima, a Miona je ostala iznenađena i povređena njegovim postupkom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša pravi haos u Eliti

 


Napetost koja se stvorila tokom proslave Vaskrsa jasno je pokazala da su odnosi među ukućanima dostigli tačku ključanja. Ovaj incident izazvao je zabrinutost i među gledaocima, koji su sve više zainteresovani za dešavanja u rijalitiju "Elita".

Nenad Aleksić Ša već je bio predmet interesovanja javnosti zbog svog izazovnog ponašanja u rijalitiju. Njegova burna reakcija tokom proslave Vaskrsa samo je dodatno naglasila njegovu tešku borbu sa pritiskom i emocijama u okviru rijaliti formata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša pravi haos u Eliti

 


Odnos između Nenada i Mione već je bio predmet spekulacija i interesovanja, a ovaj incident dodatno je uvećao pažnju javnosti. Njihova ljubavna drama postala je središnja tema rasprava među ukućanima, ali i van rijalitija.

Incident tokom proslave Vaskrsa u rijalitiju "Elita" jasno pokazuje da su emocije i pritisak postali neizdrživi za Nenada Aleksića Ša. Pitanje je kako će se situacija dalje odvijati i da li će ovaj incident imati dugoročne posledice po ukućane i sam rijaliti "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

06.05.2024 17:18

Miona umire za Stanislavom, a ovog debila vise ne moze ni da gleda!!!!! Roditelji da je nalupaju po dup.etu kada izadje iz ovog cirkusa, da se ne vuce opet sa dedama!!!!!