SKANDALOZNI SNIMAK IZ ELITE! Produkcija HITNO morala da reaguje, takmičari PODIVLJALI zbog OVE INFORMACIJE!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni kolaps u ,,Eliti".

SKANDALOZNI SNIMAK IZ ELITE! Produkcija HITNO morala da reaguje, takmičari PODIVLJALI zbog OVE INFORMACIJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u rijalitiju "Elita 7" odigrana još jedna u nizu igara istine, a vođa celokupnog spektakla bio je neponovljivi Lepi Mića. Ova igra je još jednom pokazala koliko takmičari mogu biti iskreni i otvoreni pred kamerama, iznoseći svoje najdublje misli i osećanja.

Nakon završetka igre istine, produkcija rijalitija je pohvalila takmičare za hrabrost i iskrenost i nagradila ih pregrštom slatkiša i pića. Međutim, ono što je usledilo nakon toga iznenadilo je i samu produkciju. Takmičari su pokazali koliko su halapljivi i brzopotezni, te su počeli da grabuljaju slatkiše i pića sa svih strana, stvarajući opštu halabuku u kući.

Dok su slatkiši stizali u kuću, takmičari su se pretvorili u prave grabljivice, te su pohitali ka stolu sa poslasticama. Čokolade, keksi, slatki sokovi - sve je nestalo u trenu. Neki takmičari su se čak i gurali kako bi se domogli omiljenih slatkiša, dok su drugi smišljali taktike kako da zadrže što više poslastica za sebe.


Uz zvuke otvaranja limenki i pakovanja slatkiša, čula se opšta galama i smeh takmičara koji su uživali u nagradi. Slatkiši su bili predmet žestoke borbe, a atmosfera u kući se značajno razigrala. Ipak, ono što je ostalo nakon ove halabuke bila je slika praznih kutija i limenki, kao i osmesi na licima takmičara koji su uživali u trenutku slatke nagrade.

Ova noć definitivno će ostati upamćena po nezaboravnoj igri istine i nagradi koja je izazvala pravu malu pometnju među takmičarima rijalitija "Elita 7".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

07.05.2024 10:54

Elita, nema šta!!! 🐵🐷🐸🐉👹💩.