UDAJE SE LEPA VODITELJKA ELITE! Donela ŠOK ODLUKU na Vaskrs, već izabrala i VENČANICU! Evo ko je mladoženja (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Mihailović za Republiku na veliki praznik otkriva detalje svog venčanja sa misterioznim partnerom!

UDAJE SE LEPA VODITELJKA ELITE! Donela ŠOK ODLUKU na Vaskrs, već izabrala i VENČANICU! Evo ko je mladoženja (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Jedno od najlepših lica televizije Pink, voditeljka "Elite" i emisije "Pitam za druga" Maša Mihailović, već izvestan period neretko izaziva pažnju javnosti, s obzirom na to da ju je milionski auditorijum upoznao tek od ove sezone popularnog rijaliti šou-programa. U intervju za portal Republika, atraktivna crvenokosa je istakla da najveći hrišćanski praznik - Vaskrs provodi u krugu porodica, ali i da već uveliko sprema venčanje sa svojim partnerom koji se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti.

Kako se Vaskrs proslavlja u tvom domu? 

Svake godine za Vaskrs budem sa porodicom i to je dan koji uvek provodimo zajedno jer smo svi uvek u nekim obavezama, pa gledamo da svaki praznik provedemo kod kuće. Ujutru se okupimo, zajedno doručkujemo i, naravno, kucamo se jajima. Nakon tih tradicionalnih običaja koje nikad ne propuštamo, dan provedemo u druženju. Uglavnom su to neke grupne aktivnosti, šetnje, rekreacija u prirodi ako nam to vremenski uslovi dozvoljavaju, nekada sa prijateljima, a nekada samo u krugu porodice. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maša Mihailović, voditeljka Elite

S obzirom na to da se danas svi utrkavaju čija jaja su lepša, koju tehniku ti koristiš i da li ti u farbanju pomažu članovi porodice? 

(smeh) Ne, nemam neku želju da se bavim tim, ali uvek budem podrška svojoj mami dok to radi. Međutim, ove godine nisam ispoštovala tu svoju ulogu jer sam radila. Uvek su mi najlepša bila jaja koja su farbana lukovinom, ali ove godine ni mama nije imala vremena za to.

Koja sećanja ti naviru na današnji dan? Da li si kao mala bila takmičarskog duha ili si uživala u nekim drugim vaskršnjim momentima? 

Što sam starija, sve više mi naviru sećanja iz detinjstva kad smo odlazili kod babe i dede i razmenjivali jaja, a omiljeno mi je bilo da ih razbijem sva! (smeh) Baba uvek posebno za nas unuke spremi jaja od prepelice. Naravno da sam se uvek ljutila, i dan-danas ne volim kad gubim.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maša Mihailović, voditeljka Elite

S obzirom na to da si verena, da li ti i partner pomaže oko Vaskrsa? Ko pobeđuje u kucanju jajima? 

- Ne pomaže, ali samo zato jer Vaskrs nismo spremali mi, ali sam sigurna u to da će mi pomagati kada to budemo počeli. U kucanju je, naravno, pobedio... Ove godine nisam imala toliko sreće!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maša Mihailović, voditeljka Elite

Kada smo kod partnera, ne mogu da te ne pitam za svadbu! Da li je već polako planiraš, da li si izabrala datum, venčanicu ili nešto treće?

- Skroz mi je zanimljivo koliko je odjeknula ta vest da sam ja zapravo verena, bilo mi je čudno što to na neki način niko nije očekivao, te su svi tada iznenadili kada sam to otkrila sa gledaocima. Sa svojim partnerom od početka našeg odnosa imam taj neki dogovor da ne pričamo previše o našoj intimi. Ali da, mogu da otkrijem da već uveliko znam kako će mi venčanica izgledati, a kad i gde ćemo se venčati, neka za sad ostane naša tajna.

Podsećanja radi, voditeljka "Elite" Maša Mihailović je već izvestan period u emotivnoj vezi sa verenikom Nemanjom, koji se, kako je otkrila jednom prilikom, bavi porodičnim biznisom. U novogodišnjem intervju za naš portal, harizmatično TV lice nam je otkrilo da je započela zajednički život sa svojim patnerom.

- Ove godine želim da započnem zajednički život sa dečkom, da se što više angažujem, da se trudim. Ja sam verena, prvo ćemo krenuti da živimo zajedno, ali i venčanje nam je u planu. Moj verenik ne pravi ljubomorne scene, svesni smo šta osećamo jedno prema drugom, ne pravi ljubomorne scene, ima tu nešto, ali ništa specijalno - istakla je Maša za Republiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maša (@masamihailoviic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading