MIKSI NA VASKRS UKRALA ŠOU LEGENDARNOM TV LICU: Miljana Kulić JEDNIM POTEZOM ovog voditelja poslala u penziju (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka napravila gaf po kome je do sada on bio poznat!

MIKSI NA VASKRS UKRALA ŠOU LEGENDARNOM TV LICU: Miljana Kulić JEDNIM POTEZOM ovog voditelja poslala u penziju (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jedna od najurnebesnijih učesnica rijalitija ikada Miljana Kulić pobrkala je Vaskrs i Božić, pa pravoslavnim vernicima na najveći hrišćanski praznik poručila: "Hirstos se rodi!"

- Željko voli te mama najviše na svetu, svim pravoslavnim vernicima - Hristos se rodi - izgovorila je Miljana za crnim stolom, pa se brže-bolje ispravila i rekla: "Hristos voskrese!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Međutim, nije Miksi jedina kojoj se desio ovakav lapsus.

Naime, već godinama sličan problem imao je popularni voditelj "Žikine šarenice" Žika Nikolić, koji je, verovali ili ne,  više puta uživo u programu pravio istu grešku mešajući Vaskrs i Božić. Tako je Žika jedne godine gledateljki koja se uključila u program rekao:

Hristos se rodi, srećan 1. maj!

 

 

Gledateljka ga je, međutim, odmah ispravila.

Nije se rodio, nego vaskrsao.

Voditelj je brzo pokušao da se "izvadi", da se namerno našalio, pošto je od ranije poznato da je na Božić čestitao Vaskrs. Zbog toga mnogi neminovno na ove velike praznike pomisle na Žiku Nikolića. Prvi put je permutovao Božić i Vaskrs 2012. godine. 

 

 

Legendarni TV voditelj je tada započeo božićnu "Žikinu šarenicu" uskršnjim pozdravom "Hristos Voskrese". O ovom gafu se mesecima posle pričalo, a Žika Šarenica je posle pričao da mu je to najveći lapsus u dugogodišnjoj karijeri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading