SIN PEĐE STOJAKOVIĆA SE SPREMA ZA NBA DRAFT: Andrej otkrio da li mu otac pomaže!

Autor:

Sport

06.05.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''On mi daje da radim sto poslova i drži me spremnim za trenutak kada dođe vreme'' - kaže Andrej.

SIN PEĐE STOJAKOVIĆA SE SPREMA ZA NBA DRAFT: Andrej otkrio da li mu otac pomaže!

Foto: www.profimedia.rs

Mladi košarkaš Andrej Stojaković, sin legendarnog Peđe Stojakovića, nastavlja svoj put ka NBA ligi sa velikim ambicijama i odlučnošću. Nakon što je završio svoje školovanje na Stenfordu, Andrej je odlučio da promeni koledž i preseli se na Univerzitet Kalifornija, gde će nastaviti da usavršava svoju igru. U nedavnom intervjuu, otkrio je koliku podršku i pomoć dobija od svog oca u svom napretku.

- Moj trener Vil Li je iz Zaliva, dobar je prijatelj sa Filom Hendijem. Više radimo na punoj brzini, stvarima oko meča, idemo napolje svakog dana. Sa ocem je poprilično jednostavno, vežbamo "lažni" šut (pumpfake jab) bez stvarnog šuta oko deset minuta i to je kao vežba. Jednom kada znaju da si šuter, da budemo realni, automatski veruju da je to samo zbog mog prezimena - naveo je Andrej.

Naglašava da je rad sa ocem fokusiran na osnovne stvari, koje su ključne za razvoj njegovih veština.

- Korišćenje toga za moj napredak je kao da igrate protiv sve atletske dece. Znam da ako sam poznat kao šuter i mogu protrčati uz liniju to mogu iskoristiti za šut sa poludistance, kontakt igru, polaganja, lažni šut. Sa mojim ocem su ipak to sve osnovne stvari. On mi daje da radim sto poslova i drži me spremnim za trenutak kada dođe vreme. Očigledno je, kada su mi ruke dole šutiraću, ali kada igrač izlazi na tebe moram biti spreman da ga prevarim i pustim ka da skoči i da imam taj isti mentalitet i šutnem sa istog mesta. To je velika stvar - jasan je mladi Stojaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading