TRESAO SE KREVET U REHABU! Evo šta je Aneli uradila Janjušu ispod pokrivača! Gledaocima Elite pale vilice!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se bacio u akciju čim se emisija završila...

TRESAO SE KREVET U REHABU! Evo šta je Aneli uradila Janjušu ispod pokrivača! Gledaocima Elite pale vilice!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš bacili su se u vrelu akciju čim se sinoć završila emisija u rijalitiju, a kako su se prepustili strastima u rehabu, verni fanovi su pratili situaciju i pomno slušali šta pričaju. Naime, Aneli je u jednom trenutku rekla Marku u zanosu da bi volela da naprave dete, što je šokiralo gledaoce, jer je Marko sve potvrdio da želi. 

- Možemo večeras da napravimo bebu! Znam da samo nervozni danima, ali vidiš kako je sad napetost otišla kao rukom odnesena - pričala je Aneli dok je ispod pokrivača štipala košarkaša, a Janjuš se nadovezao:

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Možemo i hoćemo, samo ne moraju svi da čuju šta planiramo! 

 Inače, mnogi su se zgrozili što se rijaliti par uopšte pomirio jer je Janjuš bio isključiv da do pomirenja može doći. Zbog toga ga neki nazivaju "najvećim folirantom svih sezona. 

Pre nekoliko večeri u rijalitiju "Elita 7", dogodio se neočekivan događaj koji je šokirao gledaoce i izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Marko Janjušević Janjuš, poznati učesnik ovog rijalitija, prišao je svojoj bivšoj devojci Aneli Ahmić i poljubio je dok je ona mirno spavala. Snimak ovog događaja munjevito se proširio na Instagramu, izazivajući brojne komentare i reakcije ogorčenih fanova.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Isto tako, dok su bili zajedno, par je konstantno prozivan po društvenim mrežama zbog nehigijene, što je očigledno ponovo tema, već prve večeri nakon pomirenja. 

S druge strane, Aneli i Janjuš imaju podršku unutar Bele kuće, pa je među prvima koji je prišao da im čestita što su obnovili vezu bio Uroš Stanić, koji je čak izrazio želju da ih vidi i pred oltarom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading