OGLASIO SE ASMIN DURDŽIĆ! Aneli ga izbacila iz takta sa pričom o očinstvu, poručio samo jedno!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako im treba punomoć nek advokat od dotične pošalje tako da se to može završiti i sada nema potrebe da čeka izlazak!

OGLASIO SE ASMIN DURDŽIĆ! Aneli ga izbacila iz takta sa pričom o očinstvu, poručio samo jedno!

Foto: Tv Pink

Sukob između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne jenjava od sinoć, kada je Aneli javno optužila Durdžića i postavila mu pitanje o očinstvu naslednice Nore.

Ova javna konfrontacija dodatno je produbila već postojeći sukob među bivšim emotivnim partnerima, pa se Durdžić oglasio i poručio bivšoj šta treba da uradi sa dokumentima, jer Aneli tvrdi da njega ne zanima dete i da zato hoće da promeni prezime. 

Foto: Instagram printscreen

Asminova objava na Instagramu

 

 

Pasoš može da izvadi u Sarajevu u Ambasadi Republike Austrije, ne mora zbog pasoša dolaziti u Austriju. Druga stvar, ako će joj olakšati nešto vezano za Noru može i svoje prezime da doda u pasoš tako da nema potrebe da se vidi sa mnom vezano za to! Ako im treba punomoć nek advokat od dotične pošalje tako da se to može završiti i sada nema potrebe da čeka izlazak! Meni komunikacija nikakva ne treba, a kada i koliko ću viđeti Noru, odlučiće sud - napisao je Asmin u svojoj objavi na Instagramu. 

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić

 

Podsećamo, Aneli po završetku rijalitija planira da nastavi vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa hoće da bude načisto i sa bivšima koji se pominju svakog dana. 

Ja imam nalete depresije zbog toga i imaću sigurno, ali trenutno me to ne zanima. Volimo se i jednostavno ja odlučujem, ja biram sa kim ću biti. Zašto bih patila za nekim kada ga volim? Moraju ga prihvatiti - rekla je Aneli, pa se osvrnula na ćerku:

Želim da moje dete ima dobar odnos sa mojim partnerom. Razmišljala sam da ću dati Nori kontakt sa Asminom, ali pošto ga nije zanimala za ovih 9 meseci neće moći ništa. Želim da joj promenim prezime, želim da se odrekne deteta pošto ona njega ne zanima. Dobiće šansu da odluči da li želi da viđa svoje dete, da li želi da nosi njegovo prezime. Da li će voditi brigu o tom detetu ili da ja svoje dete stavim na svoje prezime. Mora da se izjasni!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading