HITNO OGLAŠAVANJE MAJKE TEODORE DELIĆ: Nakon HAOSA sa Miljanom, sve otkriveno javno!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Delić otkrila sve o pomirenju sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

HITNO OGLAŠAVANJE MAJKE TEODORE DELIĆ: Nakon HAOSA sa Miljanom, sve otkriveno javno!

Foto: ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica su se pomirili, nakon burne rasprave. A tokom proslave Vasrksa imali su brutalan sukob sa Miljanom Kulić. Sada se za domaće medije oglasila Teodorina majka, Slavica Delić, koja je na početku prokomentarisala Jovanu Cvijanović.

- Teodora čak gotivi Jovanu, nego je on hteo da izazove u njoj neki bes ili ljubomoru. Ne mislim da planira nešto sa Jovanomm nema šanse. Ne planira čak ni Teodora, njene emocije se još nisu ugasile - rekla je Teodorina majka za Pink.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Miljana Kulić sukob

 

Nije izostavila ni Nemanju Gačića.

- To što Bebica priča za njega, nema pojma. Ona ako bude pričala sa Gačićem, to je jer je prijatelj s njim otpočetka. Počeli su da se druže otkad je ušla, ali Nenad to nije dozvoljavao. Prestalo je i to - kazala je Slavica.

Otkrila je i svoje prognoze o njihovom pomirenju.

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Nisam sigurna da li će da se pomire. Oboje gaje emocije jedno prema drugom. Mislim da kad Teodora nešto preseče, to je gotovo - rekla je Slavica Delić, pa dodala o tetovaži koju će Bebica posvetiti njenojćerki:

- Ne mislim da je bio ozbiljan za to. Mislim da laže i manipuliše. Voli Teodoru, ali mislim da ne bi uradio tako nešto za nju. Videla sam mnogo puta da manipuliše njom i krivo mi je zbog toga. Voli je i hteo je da je zadrži nekim belim lažima. Meni to lično ne smeta, ali Teodora je jako rigorozna. Dosta toga mu je tolerisala. Ja bih da budu zajedno, ali Teodora ne voli da je niko laže. Ima takav stav i iskreno je i uplovila u vezu s njim. Odlučiće sami kad budu izašli - rekla je Slavica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading