TEYA DORA ZAPALILA MREŽE PRED POČETAK EVROVIZIJE! Srpska predstavnica iznenadila SMELIM IZDANJEM, komentari pljušte na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica šokirala, pa zasijala na tirkiznom tepihu u Malmeu!

TEYA DORA ZAPALILA MREŽE PRED POČETAK EVROVIZIJE! Srpska predstavnica iznenadila SMELIM IZDANJEM, komentari pljušte na sve strane! (FOTO)

Foto: ATAImages

Tokom prethodnog dana održano je svečano otvaranje prestižnog muzičkog takmičenja "Pesma Evrovzije", a ovogodišnja predstavnica Srbije, talentovana mlada pevačica Teya Dora pozirala je u slobodnijem izdanju, pa su je zbog sporne fotografije pojedini korisnici potkačili na društvenim mrežama. Naime, na objavi se vidi kako Teodora stoji u dosad neviđenom izdanju sa otvorenijim dekolteom, a iza nje su detalji koji podsećaju na vitraže iz crkve. 

Naime, polemika se povela na društvenim mrežama, pa su tako ljudi, mahom iz inostranstva, pisali da se Teya Dora fotografisala u nekoj svetinji. Ipak, kako se ispostavilo, u pitanju je samo dvorana gde se ceremonija održavala.

- Da li si slepa? Ovo je otvaranje Eurosonga, ne odlazak u crkvu - glasio je jedan kometar stranca, dok su naši ljudi objasnili da je pevačica samo ispoštovala događaj.

Foto: Tanjug/Jessica Gow /TT News Agency via AP

Teya Dora na otvaranju Evrovizije

Inače, ovogodišnja srpska predstavnica na Evroviziji, Teya Dora, intenzivno se priprema za svoj nastup pred publikom i žirijem 7. maja u Malmeu, Švedska. Nakon što je objavljen zvanični snimak sa prve probe u velikoj dvorani, mnogi evrovizijski fanovi su primetili promene u scenografiji i poboljšanju njenog izgleda u poređenju sa nastupom u RTS studiju tokom Pesme za Evroviziju 24.

Scenografija je prošla kroz određene promene i dorade koje su doprinele značajnom unapređenju vizuelnog doživljaja. Takođe, fanovi su primetili da je Teya Dora pevala sa stabilnijim, jačim i moćnijim glasom tokom probe. Mnogi su izrazili oduševljenje njenim pevačkim sposobnostima, a jedan od komentara koji se istakao jeste: "Na prvi ton sam se naježio, cela koža mi se naježila".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading