DIREKTNA NOMINACIJA: Voditelj Elite unosi ključnu informaciju, rijaliti se totalno menja!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu će učesnici Elite saznati ko je direktno nominovan.

DIREKTNA NOMINACIJA: Voditelj Elite unosi ključnu informaciju, rijaliti se totalno menja!

Foto: Ilustracija

Odabrani učesnici su danas dobili priliku da nominuju i odluče ko će se u nedelju boriti za ostanak u rijalitiju, te su redom krenuli da glasaju i obrazlažu, a situacija je bila neizvesna do samog kraja:

- Nomimujem Aneli. Smatram da na sve načine pokušava na napljuje Janjuša, a mesecima je govorila da je to njena najveća ljubav. Ne dopada mi se njeno ponašanje, smatram da je jako kvarna osoba - kazala je Jovana C.

- Slađa Poršelina je jako kvarna. Mislim da njena pokvarenost nije bezazlena. Meni je napravila par čarki sa ljudima. Namešta druge, pa joj je posle neko drugi kriv. Ulizuje se Mileni Kačavendi, tako je radila i prošle godine sa Anom - rekla je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Takođe nominujem Slađu. Ona je osoba koja konstantno juri kadar. Misli da je bitno da ide i priča bilo šta, samo da bi bila u prvom planu. Zamislite da vas osoba onakvog stajlinga, ponašanja i inteligencije komentariše?! Najbolnije kad neko takav uzima u usta moje ime. Ona je jedan običan gmizavac - kazala je Jelena.

- Teodora me stalno naziva lažovom. Ne znam čemu tolika potreba da sve najgore govori o meni, ali dobro - kazala je Tamara.

- Marija Malivuk me je najstrašnije vređala. Ona je žena koja je govorila sve i svašta za mene. Ne znam ni da izgovorim reči koje mi je uputila, što je jako, jako žalosno - kazala je Slađa B.

- Mislim da nije u redu da pojedinci ovde govore da nije okej kako ja pričam nešto o Aneli, a da ona ima pravo da o meni priča loše. Na šta to liči? Zar treba da ja očekujem nešto? Blamira sebe, ali blamira i mene! Devojka(Aneli) priča da sam ja se**ualni manijak. Ona je jedna čista bolest od devojke. Nije mi jasno kako neke stvari govori i radi. Smučila mi se i zgadila. Ne mogu očima da je gledam. Sve najgore što se može misliti o osobi, ja to mislim o Aneli. Nekada sam je najviše voleo, ali sada ne mogu da je podnese - kazao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading