SRPSKA ATLETIČARKA ODUVALA RONALDA: Slavni Portugalac zapratio Banjalučanku na Instagramu - ona ga "ohladila" sa dve reči! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zakasnio je"!

SRPSKA ATLETIČARKA ODUVALA RONALDA: Slavni Portugalac zapratio Banjalučanku na Instagramu - ona ga "ohladila" sa dve reči! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ivana_macanovic

Kristijano Ronaldo, jedan od najpoznatijih fudbalera današnjice, nije samo sportska ikona već i prava senzacija na društvenim mrežama. Sa preko 629 miliona pratilaca, on je jedna od najuticajnijih ličnosti na Instagramu. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste njegov izbor koga će zapratiti - samo 566 osoba, među kojima se našla i atletičarka iz Banjaluke, Ivana Macanović.

Ivana Macanović je mlada atletičarka koja se takmiči za Atletski klub Banjaluka u disciplinama 60, 100, 200 i 400 metara. Pored atletske karijere, ona radi i kao fitnes instruktor.

Ivana je otkrila da je saznala da je Ronaldo počeo da je prati nakon što je na jednom takmičenju u Zagrebu upoznala Asafu Pauela, poznatog jamajčanskog sprintera. Njihova zajednička slika na Instagramu privukla je pažnju Ronalda, ali je Ivana istakla da je odmah naglasila da ima dečka. Ipak, njen broj pratilaca na Instagramu naglo je porastao, a popularnost joj je skočila na 134.000 pratilaca.

 

Ivana je priznala da nikada nije saznala zašto ju je Ronaldo zapratio, dodajući da je to za nju i dalje tajna. Ona je takođe istakla da je Ronaldo malo zakasnio s obzirom da već ima dečka. Osim Ronalda, Ivana se može pohvaliti i time da je jedna od retkih osoba koje Kristijano Ronaldo prati iz ovih krajeva, dok je još jedna poznata ličnost koju Ronaldo prati na Instagramu niko drugi do najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Kristijano Ronaldo i dalje ostaje misteriozna figura na Instagramu, a njegov izbor koga će zapratiti i dalje intrigira javnost. Dok se spekuliše o razlozima zašto je izabrao baš Ivana Macanović među milionima korisnika, ona nastavlja da gradi svoju karijeru u atletici i fitnesu, ostavljajući tajnu o Ronaldovom interesovanju za nju kao zagonetku koja možda nikada neće biti razrešena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading