HOROSKOP ZA UTORAK 7. MAJ! Blizanci - pohvale od NADREĐENIH, Strelčevi - upoznaćete neodoljivu osobu na PUTOVANJU!

Autor:

Lifestyle

07.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA UTORAK 7. MAJ! Blizanci - pohvale od NADREĐENIH, Strelčevi - upoznaćete neodoljivu osobu na PUTOVANJU!

Foto: Shutterstock

Škorpije, današnji poslovni sastanak može da zapne zbog teškog pregovarača, a koji neće pristati ni na kakav kompromisJarčevi, ukoliko se nalazite na rukovodećoj poziciji, ovaj period doneće vam uspešne rezultate, a koji će najaviti dalji napredak u karijeri. Ribe, ključ uspeha u ovom periodu je da prenesete deo odgovornosti na članove tima. U suprotnom, moguće je kašnjenje s projektom. Device,  atmosfera tokom ovog dana može biti prožeta negativnim elektricitetom zbog jednog problematičnog saradnikaRakovi, uspešan početak privatnog biznisa i povećan obim posla doneće vam posebno zadovoljstvo u vidu unapređenja finansijske situacije.

Blizanci, svi koji su u vezi osećaju pojačanu potrebu za nežnošću i mogu se naći u iskušenju da započnu vezu. Ovnovi, slobodni mogu da upoznaju neodoljivu osobu na putovanju i ubrzo da se upuste u vezu. Strečevi, slobodni mogu da se nađu u dilemi budući da im se istovremeno dopadaju dve osobe. Odlučite se. Vodolije, one koji su u vezi očekuje veoma lep period u odnosu s partnerom, kao i sve veće zbližavanje. Bikovi, oni koji su u vezi osećaju duboku potrebu da nešto bitno promene u vezi s partnerom.

Vage, skloni ste alergijama.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading