NASTAVAK TERORISANJA PROTIVNIČKIH GOLMANA: Mitrogol nema nameru da stane! Selektor Stojković zadovoljno trlja ruke! (VIDEO)

Autor: Vladimir vorih

Sport

06.05.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega protivničke odbrane nemaju leka.

NASTAVAK TERORISANJA PROTIVNIČKIH GOLMANA: Mitrogol nema nameru da stane! Selektor Stojković zadovoljno trlja ruke! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Još jednom je pokazao da je povreda za njega prošlost i da se vraća u dobro poznatu golgetersku formu.

Fudbaler Al Hilala, Aleksandar Mitrović, pokazao je svoje majstorstvo u meču protiv Al Ahlija postigavši gol za izjednačenje svog tima. Ovaj pogodak, koji je postignut u 52. minutu, rezultat je sjajnog prodora saigrača duž levog boka i preciznog centaršuta. Mitrović je maestralno ispratio akciju, nadskočio protivničkog igrača i glavom poslao loptu u mrežu.

Gol srpskog napadača bio je i predmet VAR provere, ali je utvrđeno da ničega spornog nije bilo.

 

 

U samom finišu meča Al Hilal je preko Malkoma uspeo da stigne i do potpuong rezultatskog preokreta i trijumfa rezultatom 2:1

Ovim trijumfom Al Hilal je stigao na prag osvajanja šampionskog pehara. Oni u ovom momentu, na četiri kola pre kraja takmičenja, imaju 12 bodova više od Al Nasra, a s obzirom da će se dve ekipe sastati 17. maja, ekipi Aleksandra Mitrovića je u predstojećim mečevima potreban samo jedan bod kako bi i praktično obezbedili titulu.

Treba podsetiti da je Aleksandar Mitrović u aktuelnoj sezoni postigao ukupno 35 golova i osam asistencija na 39 odigranih mečeva u svim takmičenjima, ali i da je gotovo mesec dana bio van terena usled povrede koja ga je onemogućila da ostvari i daleko bolji učinak.

Navedeno svakako može da raduje selektora Dragan Stojkovića uoči starta evropske smotre fudbala koja za "orlove" startuje 16. juna utakmicom protiv selekcije Engleske, a zatim slede i mečevi protiv Slovenije i Danske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading