DOŠAO JE PO SEDMU TITULU: Novak stigao u "Večni grad" - evo šta je uradio po dolasku u Rim! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se prestižni trofej ponovo nađe u rukama najboljeg tenisera sveta.

DOŠAO JE PO SEDMU TITULU: Novak stigao u "Večni grad" - evo šta je uradio po dolasku u Rim! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/internazionalibnlditalia/printscreen

Masters u Madridu je propustio, ali ima veliki želju da se ponovo u "Večnom gradu" stigne do pehara koji čeka od 2022. godine.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, stigao je u Rim posle godinu dana. Naš as će učestvovati na Mastersu u italijanskoj prestonici od 8. do 19. maja, gde je poslednji put osvojio titulu 2022. godine. Đoković je šest puta trijumfovao na rimskoj šljaci i čak 12 puta stigao do finala, što ga čini legendom mastersa u "Večnom gradu".

Danas se Novak pojavio na terenima kompleksa "Foro Italik", gde je dočekan ovacijama od strane okupljenih navijača. Njegov dolazak izazvao je oduševljenje, a srpski teniser je uzvratio pozdrav mahanjem.

 

 

Odmah po dolasku, Đoković je odradio prvi trening i osetio "rimsku šljaku". U ulozi trenera, kao i na mastersu u Monte Karlu, bio je Nenad Zimonjić, nekadašnji najbolji dubl igrač.

Đoković će pokušati da prekine post i stigne do prve titule u ovoj godini, nakon neuspeha na Junajted kupu, Australijan openu, Indijan Velsu i Monte Karlu. Kao nosilac, biće slobodan u prvom kolu, dok ga u drugoj rundi očekuje bolji iz meča između Romana Safijulina i kvalifikanta. Prošle godine, stigao je do četvrtfinala u Rimu, gde ga je eliminisao Danac Holger Rune.

Treba napomenuti da je tokom dana ATP izneo i predviđanja za samu završnicu ovogodišnjeg rimskog turnira, a u projektvanom četvrtfinalu snage bi trebali da odmere:

N. Đoković (Srbija) - K. Rud (Norveška)

A. Zverev (Nemačka) - G, Dimitrov (Bugarska)

S. Cicipas (Grčka) - A. Rubljov (Rusija)

H. Hurkač (Poljska) - D. Medvedev (Rusija)

Ostaje da se vidi hoće li se predviđanja i obistiniti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading