ANA ĆURČIĆ OKREĆE NOVI LIST: Bitnu odluku saopštila javno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka obavestila svoje pratioce o važnoj odluci!

ANA ĆURČIĆ OKREĆE NOVI LIST: Bitnu odluku saopštila javno! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bivša učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, nedavno je odlučila da okrene novi list u svom životu i posveti se zdravim navikama i ishrani. Ova odluka nije prošla neprimećeno, jer je Ana svoje korake ka zdravijem načinu života podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ana Ćurčić je uslikala svoju zdravu večeru i pripremljeno povrće, čime je pokazala da ozbiljno shvata svoju odluku. Njeni pratioci su bili oduševljeni što je Ana Ćurčić odlučila da podeli svoje iskustvo i motiviše druge da se pridruže zdravom načinu života.

Republika

Foto: instagram.com

Instagram objava Ane Ćurčić

Poznato je da Ana Ćurčić veoma vodi računa o svom fizičkom zdravlju i izgledu, te da mnogo vremena posvećuje treninzima. Međutim, sada je odlučila da svoj fokus proširi i na zdravu ishranu, čime je još jednom pokazala svoju posvećenost očuvanju zdravlja.

Ana Ćurčić je istakla da je odlučila da napravi ove promene u svom životu kako bi se osećala bolje, imala više energije i unapredila svoje zdravlje. Njen primer je inspiracija mnogima da razmisle o svojim navikama i eventualno naprave slične korake ka zdravijem načinu života.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

Njena odluka da podeli svoj put ka zdravijem životu naišla je na veliku podršku njenih fanova i pratioca na društvenim mrežama. Mnogi su je pohvalili za hrabrost i iskrenost, te su joj pružili reči podrške i ohrabrenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading