TROJICA UHAPŠENA, DVOJICA IDETIFIKOVANA, ZA JEDNIM SE TRAGA! Rasvetljen napad na Petra Kostića (20) u Kosovskoj Mitrovici!

Autor:

Hronika

27.04.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj napada i pljačke srpskog mladića, dogodio se 22. aprila. Prema svedočenju i preliminarnoj istrazi, više je lica napalo Petra Kostića u Čika Jovinoj ulici.

TROJICA UHAPŠENA, DVOJICA IDETIFIKOVANA, ZA JEDNIM SE TRAGA! Rasvetljen napad na Petra Kostića (20) u Kosovskoj Mitrovici!

Foto: Printscreen

Policija je danas uhapsila tri osobe, a još dvoje identifikovala, dok se traga za šestim licem u vezi sa nedavnim napadom na dvadesetogodišnjeg Petra Kostića, na parkingu u severnom delu Mitrovice, kada je istovremeno i opljačkan.

U pitanju je petočlana grupa, što se moglo videti i na video snimku koji kruži mrežama, a koji se pripisuje ovom incidentu, dok je jedno od privedenih lica navodno kupilo potom ukradeni lanac, piše Kossev.

Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani, potvrdio je ovu informaciju za KoSSev, navodeći da petočlana grupa osumnjičenih napadača, uz lice koje je navodno kupilo ukradenu robu, nije iz Severne Mitrovice, već iz južnog reona, i da su svi albanske nacionalnosti i muškarci.

Republika

Foto: Printscreen

Napad na Petra Kostića, Kosovska Mitrovica

 

Uhapšeni imaju 19, 16, i 25 godina. I dok je jedan muškarac maloletan, potonji i najstariji je, kako je Eljšani objasnio, osoba koja je kupila kasnije ukradeni lanac, i on će najverovatnije biti procesuiran kroz redovnu proceduru

Slučaj napada i pljačke srpskog mladića, dogodio se, prema policijskim informacijama, 22. aprila. Prema svedočenju i preliminarnoj istrazi, više je lica napalo Petra Kostića u Čika Jovinoj ulici.

Prema njegovoj izjavi u policiji, nakon što su ga udarili teškim predmetom, odnosno ciglom u glavu, sa vrata su mu otkinuli lanac. Sve se dogodilo kada je on krenuo da uđe u jedan lokal. Odmah mu je pružena medicinska pomoć zbog povreda u predelu glave.

Republika

Foto: Printscreen

Napad na Petra Kostića, Kosovska Mitrovica

 

Međutim, policija je slučaj inicijalno zavela kao pljačku.

Ubrzo nakon toga, na više Telegram grupa i drugih platformi društvenih mreža, pojavio se snimak, kako se tvrdi ovog napada, uz navode da je usnimljen iza zgrade "Sunce 3" u Kosovskoj Mitrovici.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading