ANA ĆURČIĆ SE OGLASILA: Pre HOSPITALIZACIJE tražila POMOĆ ovde, a onda se stanje pogoršalo!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

14:35 >> 14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se posvetila molitvi.

ANA ĆURČIĆ SE OGLASILA: Pre HOSPITALIZACIJE tražila POMOĆ ovde, a onda se stanje pogoršalo!

Foto: youtube.com/Ana Curcic

Nakon što se bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić slošilo, ona se oglasila na Instagram profilu i otkrila šta se desilo samo nešto ranije. Naime, pre nego što joj se slošilo Ana Ćurčić obavljala je svoj ritual nedeljom i čitala molitve, kako bi pronašla svoj mir, budući da se vidno potresla zbog ljute rivalke Anđele Đuričić

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Podsetimo, Ani Ćurčić je iznenada pozlilo, te je hitno hospitalizovana zbog pretrpljenog stresa. Njeno zdravstveno stanje zahtevalo je lekarsku intervenciju, a javnost je saosećala sa njenim trenutnim stanjem.

Korisnici društvenih mreža su dali Anđeli nadimak "DJ banana" zbog njenog skandaloznog ponašanja i eksplicitnog snimka, a Tara Simov je javno objavila eksplicitne scene Anđeline prošlosti, dodatno produbljujući sukob. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić gole slike

 

Lizala je viljušku, imala intimne odnose bez blama koji su završili na sajtovima za odrasle, mirisala ljubavniku izduvne gasove, stavljala bananu u usta i zadnjicu, te slala gole fotke nepoznatom muškarcu, koje su završile na svim društvenim mrežama, a komentari ne prestaju da stižu.

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading