PRVO OGLAŠAVANJE SINA MILENE KAČAVENDE: Došao zbog suđenja sa Anom Ćurčić, pa joj preneo OVU PORUKU!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi detalji susreta Ane Ćurčić i sina Milene Kačavende isplivali u javnost.

PRVO OGLAŠAVANJE SINA MILENE KAČAVENDE: Došao zbog suđenja sa Anom Ćurčić, pa joj preneo OVU PORUKU!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Ana Ćurčić, poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa, stigla je danas u Treći opštinski sud na Novom Beogradu u vezi sa suđenjem Mileni Kačavendi. Suđenje je pokrenuto po Aninoj tužbi za krivično delo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika. Kako prenose domaći mediji, Ćurčićeva je došla na zakazano vreme, ali Kačavenda nije bila prisutna.

Ana Ćurčić je izjavila da je poziv za suđenje poslat na adresu Kačavendinog stanovanja, ali da je njen sin došao umesto nje i izrazio žaljenje zbog situacije. Ana je istakla da je srećna što je imala priliku da se pozdravi sa sinom Milene Kačavende, a najavila je da je sledeće ročište zakazano za treći jun.

- Poslat je poziv na njenu adresu stanovanja, ali kažu da nije primila poziv. Sad je bio njen sin, da kaže vezano za izuzeće i baš mi je drago što sam ga videla. Pozdravili smo se i izljubili - priznala je Ana.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

Na pitanje novinara o eksplicitnim fotografijama Anđele Đuričić koje su dospele u javnost, Ana Ćurčić je kratko odgovorila da ne želi da daje značaj toj temi i da je to Anđelina lična stvar koju ona treba da reši.

- Ne bih više o njoj. Niti bih joj davala na značaju, niti bih o tome pričala. To je njena stvar i neka se ona nosi sa tim – rekla je Ana Ćurčić kratko.

Podsetimo, nedavno je Ana Ćurčić završila u bolnici, zbog naglog pogoršanja stanja, što je zabrinulo njene pratioce, a kako je i sama rekla, stres je uticao na njeno zdravlje, te joj je bila neophodna lekarska pomoć.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/pink.rs

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

 

Nakon što joj se slošilo, ona se oglasila na Instagram profilu i otkrila šta se desilo samo nešto ranije. Naime, pre nego što joj se slošilo Ana Ćurčić obavljala je svoj ritual nedeljom i čitala molitve, kako bi pronašla svoj mir, budući da se vidno potresla zbog ljute rivalke Anđele Đuričić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading