Poznate ličnosti gradsku vrevu zamenili seoskom idilom: Vesna i Verica se baškare na Bukulji i u Vrčinu

Autor:

Zabava

27.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije drugačije ni u svetu gde se zvezde sve češće odlučuju za kuće daleko od metropola

Poznate ličnosti gradsku vrevu zamenili seoskom idilom: Vesna i Verica se baškare na Bukulji i u Vrčinu

Foto: Pixabay, TV Pink/printscreen,ATA Images, Republika TV, ST/Vladimir Lukić

Mnoge naše javne ličnosti odlučile su da pobegnu iz grada i mir nađu u tišini i miru. Život u velikom gradu može postati zamoran, te je sve više primera, kako u svetu tako i kod nas, da poznati sve češće menjaju velegradsku vrevu idiličnim pejzažima i malim mestima.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

 

Vesna Zmijanac napravila raj na Bukulji

Vesna Zmijanac jedna od prvih koja je rekla zbogom brzom gradskom životu. Jedna od naših najpopularnijih pevačica još devedesetih je kupila imanje na Bukulji, planini pored Aranđelovca, i na njemu sagradila velelepnu kuću. U međuvremenu je tamo sagradila bazen, smestila konje, ugradila najmoderniji bezbednosni sistem da bi se zaštitila od provalnika. Ona često ističe da mir i idilu koje je napokon stekla više nikad ne bi menjala za gradski život.

Foto: Printskrin/fejsbuk

 

Nenad Jezdić na selu peče rakiju
Paralelno s uspešnom karijerom, glumac Nenad Jezdić je gradio i dečački san: u jednom seocetu nadomak rodnog Valjeva zasadio je voće i počeo s proizvodnjom rakije. Ubrzo je sagradio i destileriju, a njegova rakija je već nagrađivana.

Foto: verica rakocevic instagram

 

 

Verica Rakočević iz centra Beograda otišla u Vrčin
Među poslednjima u nizu poznatih ličnosti, ali ne i zadnje koje su mir potražile izvan Beograda je i modna kreatorka Verica Rakočević. Nakon udaje za 35 godina mlađeg kompozitora Veljka Kuzmančevića i života u salonskom stanu u Knez Mihailovoj ulici, Rakočevićeva je odlučila da sreću potraži u naselju Vrčin. Najuspešnija srpska dizajnerka kupila je plac sa starom kućom, koju je srušila, i na istom mestu podigla novu, s terasom i predivnim pogledom, gde provodi najviše vremena.

 

Foto: Printskrin/fejsbuk

 

Marković: Jajinci su postali moj Holivud

Zorica Marković je među prvim poznatim licima koja je napustila jezgro Beograda i otišla u naselje Jajince gde je napravila kuću i živi sa svojom porodicom već 27 godina.  
- Ovo je sada kao Holivud, najlepši deo grada koji se širi, i te kako se sada ovde zida i gradi. Mislim da je najlepši deo periferije - počela je Zorica.
Pevačicina želja bila je da sagradi kuću za sinove i nju, a sad je ispričala šta je bilo presudno da se odluči baš za ovaj deo Beograda u kojem živi.
-  Imam nekretnine na raznim stranama, međutim ovde sam 27 godina. Prvo sam birala školu koja je normalna za moje sinove, drugo ovde je predivno i ljudi su normalni i mirni. Ovde je prava piroda, kada sam došla, tada je ovde bilo selo, imla sam vrt, piliće, koze, tako da sam uživala. Iz godine u godinu, ovde je već postalo jako tesno, kao na Terazijama - objasnila je zbog čega često razmišlja da ode još dalje
- Odem sada često na Divčibare i u Požarevac, tamo imam dosta prijatelja i mislim da će to biti moja sledeća lokacija. Tu ću se lepo smestiti, već pregovaram da kupim jedno veliko imanje, sa prelepom kućom - zaključila je Zorica. 

Foto: printscreen/RTVPink

 

Bekvalčevoj imanje u Čeneju donosi zaradu

Nataša Bekvalac, iako Novosađanka sa adresom u Beogradu, je odlučila mir za svoju porodicu i sebe izgradi negde na pola pola, u naselju Čenej, gde je napravila luksuzno imanje koje i izdaje po potrebi, pa je spojila ugodno sa korisnim. Inače Salaš pevačice prostire se na cak 3.500 m2. Za njegovo uređivanje je, kako su mediji tada prenosili, uložila čitavo bogatstvo. Upravo neke od Natašinih kolega su njenu kuću iznajmili kako bi proslavili svoja venčanja i rođendane, od čega inkasira 900 evra po danu koliko košta njena vila, a termini preko leta su joj rasprodani unapred.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading