ZAUVEK ĆU BITI ZLA I BEZOBRAZNA! Morbidna izjava Bojane Pavlović unela STRAH među učesnicima Elite - ne pogađa je što se Anđela RASPADA!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana tvrdi da se nikada neće ni zbog koga menjati.

ZAUVEK ĆU BITI ZLA I BEZOBRAZNA! Morbidna izjava Bojane Pavlović unela STRAH među učesnicima Elite - ne pogađa je što se Anđela RASPADA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana

Bojana Pavlović ponovo šokirala sve gledaoce jezivom izjavom da će zauvek biti zla i da je ne zanima što povređuje ljude oko sebe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović napravila pakao od života svojoj devojci Anđeli

Naime, Bojana je prokomentarisala vezu sa Anđelom Šparavalo i narušen odnos koji njena devojka ima sa svojom porodicom.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo same protiv svih

- Ne mislim da sam ja kriva za njen narušen odnos sa porodicom. Bilo bi bolje po nju da je bez mene ovde, nego sa mnom. Učesnici ovde znaju da mene ne mogu da povrede i ponize, pa gledaju na nju da uradaju, kako bi je povredili što više. Upija sve to i trpi. Ne mogu da kažem da mi je lako da je gledam dok joj je ovako. Anđela je s jedne strane jaka, s druge ne - rekla je Bojana, a nakon toga voditelj Darko Tanasijević je pitao da li ima neki plan za dalje:

- Anđela mora da odluči da li će trpeti i biti pored mene, ili će se skloniti. Ja nemam nameru da prestanem da budem bezobrazna i zla prema učesnicima. Nema stajanja. Što se tiče Anđele, mi smo zamolile Drvo da skupimao pare kako bi ona imala video-poziv sa mamom. Nemam ja problem sa njima, oni imaju problem sa mnom. Anđelina porodica je njena briga.

Inače, komšije su otkrile gde se nalazi krojačka radnja koju drži baba Anđele Šparavalo, te je ona otkrila kakvo je stanje u porodici.

- Sačuvaj Bože, šta je napravila ne mogu da verujem, to je od moje ćerke, ćerka. Baba od mog zeta, je bila bolesna, i juče je preplakala. Svi smo u haosu i jedna i druga porodica, majka, otac i brat, tek. Šta se sa njom desilo, ne mogu da verujem, bila je fina devojka, upisala je višu školu, bilo je sve normalno, sad ne liči na devojku kao što je bila. Imala je momke, nikada nije bila sa ženskom osobom, znate šta to znači za patrijarhalnu porodicu, oni to nikada neće biti prihvatiti, za nekoga je normalno, za nekoga ne. Ćerka stalno plače i kuka, nama nije dobro samo kad je vidimo pored Bojane, ona je uništila skroz - rekla je baka za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading