STANISLAV OLUPAO MAJU NA VASKRS! Starleta VRISNULA usred bela dana, pa na praznik najavila BRAK tokom akcije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrele strasti Maje Marinković i Stanislava Krofaka na najveći hrišćanski praznik!

STANISLAV OLUPAO MAJU NA VASKRS! Starleta VRISNULA usred bela dana, pa na praznik najavila BRAK tokom akcije! (FOTO)

Foto: pink.rs

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Rijaliti zvezda Maja Marinković već izvestan period je u centru pažnje zbog svojih maratonskih vrelih akcija sa cimerom i partnerom Stanislavom Krofakom. Njihova veza i dalje intrigira javnost, a poslednja dešavanja na imanju u Šimanovcima šokirali su sve gledaoce rijaliti šou-programa "Elita".

Naime, povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa, Marinkovićeva i Stanislav su ispozirali su ispred objektiva portala Republika, te su priliku iskoristili kako bi se tradicionalno i kako običaju nalažu, "olupali" odnosno kucnuli uskršnjim jajima. Od uzbuđenja, atraktivna crnka je čak i ciknula u jednom momentu, dok se žestoki MMA borac samo smejao.

Republika

Foto: pink.rs

Stanislav Krofak i Maja Marinković se kucali jajima za Uskrs

Nakon akcije sa jajima, i to crvenim, da sluti na radost i tonu sa starletinom haljinom, Maja i Stanislav počastili su naše čitaoce i sočnim poljupcem, nakon čega su usledile i još po neke razmene emocija i nežnosti.

Republika

Foto: pink.rs

Stanislav Krofak i Maja Marinković se kucali jajima za Uskrs

Inače, učesnica "Elite" Maja Marinković kaže da je njen sadašnji dečko Stanislav Krofak već sada materijal za brak, ali da nije sigurna da bi mu rodila dete. Ona tvrdi da ima mnogo zajedničkih tema za razgovor sa njim, ali da su čarkice u odnosu već počele.

Stanislav i ja se super slažemo, ali su neke čarkice u našem odnosu već počele. Najgore od svega je što on jeste materijal za brak, ali ne bih sa time žurila. Možda ne bi bilo loše da u rijalitiju napravimo neku probnu svadbu, pa da vidimo kako će biti - pričala je starleta kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading