ŽOC IZNEO OČEKIVANJA PRED GOSTOVANJE U MORAČI: Trofejni stričnjak svestan šta ih čeka u Podgorici!

Autor:

Sport

06.05.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe'' - poručio je Obradović.

ŽOC IZNEO OČEKIVANJA PRED GOSTOVANJE U MORAČI: Trofejni stričnjak svestan šta ih čeka u Podgorici!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su na korak do plasmana u finale AdmiralBet ABA lige, ali pred njima je još jedan izazovan duel sa ekipom Budućnosti. Nakon pobede od 78:67 u prvom meču, crno-beli žele da nastave svoj uspeh i ostvare još jedan trijumf kako bi se plasirali u borbu za titulu. Trener crno-belih, Željko Obradović, svestan je da ih očekuje težak meč i ističe važnost koncentracije i timskog rada.

Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale - naveo je Žoc i dodao:

- Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolji utakmicu - istakao je Obradović.

Pored Obradovića, svoja očekivanje izneo je i Aleksa Avramović.

Foto: Starsport

 

- Veoma zahtevan meč će nas očekivati u Podgorici gde smo već uspeli da ostvarimo tri puta pobedu protiv Budućnosti. Očekuje nas puna hala, i samim tim možemo očekivati kompleksan meč. S obzirom da smo u prošlosti igrali sa njima plej-of utakmice koje su bile tesne i čvrste, možemo reći da se poznajemo odlično. Idemo tamo da pobedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i da igramo dobar napad. Da se vratimo kući, Bože zdravlja, sa pobedom - jasan je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading