LEGENDARNI VATERPOLISTA OBJAVIO KRAJ KARIJERE: Emotivnom porukom se oprostio!

Autor:

Sport

06.05.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo ime biće urezano zlatnim slovima.

LEGENDARNI VATERPOLISTA OBJAVIO KRAJ KARIJERE: Emotivnom porukom se oprostio!

Foto: www.profimedia.rs

Branislav Mitrović, jedan od najistaknutijih srpskih vaterpolo golmana, odlučio je da stavi tačku na svoju izuzetno uspešnu sportsku karijeru. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju javnosti i dirnuo mnoge ljubitelje ovog plemenitog sporta, s obzirom šta je sve čuvar mreže Srbije učinio svojim fantastičnim bravurama.

Foto: www.profimedia.rs

 

Mitrović je tokom svoje karijere osvojio dva olimpijska zlata, jedno Svetsko i četiri Evropska prvenstva, kao i šest Svetskih liga. Njegovo ime postalo je sinonim za vrhunsku vaterpolo igru, a njegov doprinos srpskom vaterpolu neizbrisiv.

Mitrović će zauvek ostati upamćen kao ključni član srpske vaterpolo reprezentacije. Njegova poslednja godina u reprezentaciji bila je obeležena plasmanom na Olimpijske igre, gde će „delfini“ braniti zlato, što predstavlja dodatnu krunu njegove bogate karijere. Pored najvećih medalja, tokom svoje karijere osvojio je svetsku bronzu, kao i zlato i bronzu na Mediteranskim igrama i Univerzijadi, čime je doprineo bogatstvu i raznovrsnosti medaljnog skupa srpskog vaterpola.

Mitrović je svoj odlazak propratio porukama na srpskom, francuskom i mađarskom jeziku, iskazujući tako poštovanje prema svim sredinama u kojima je gradio svoju karijeru. Ovo jasno pokazuje njegovu duboku povezanost sa svim tim sredinama i ljudima koji su ga podržavali tokom njegove impresivne sportske karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading