SEVAJU TUŽBE IZ ELITE: Bojana Pavlović najavila PAKAO porodici Šparavalo!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uputila brutalnu poruku u kameru, sprema se haos!

SEVAJU TUŽBE IZ ELITE: Bojana Pavlović najavila PAKAO porodici Šparavalo!

Foto: Shutterstock

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija "Elita"  najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Nakon nekoliko obraćanja na red je došla i Bojana Pavlović koja je iskoristila još jednu priliku da potkači Anđela Rankovića, pominjanjem njegove bivše devojke pevačice Teodore Džehverović, za koju je porodica Anđele Šparavalo ispričala kako ju je Bojana proganjala. 

- Razmišljam da li da pozdravim Teodoru Džehverović? - rekla je Bojana pre nego što je napustila Belu kuću, a onda odlučila da se obrati porodici svoje devojke Anđele:

- Ja nema koga da izgubim i koga da pozdravim, ja ću da se obratim porodici Šparavalo i da kažem sve laži koji iznose da će biti demantovane. Ja sam njihovo ogledalo ovde. Ne ugrožavajte ćerku demantovaći njenu istinu i priču ovde. Za sve ću vas tužiti - poručila je Bojana ispred kamere.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović Elita

Kako je za ovo čula i Teodorina majka, Goca Džehverović, ona je sačekala prvu priliku, da se suoči sa Bojanom i pita je odakle to. Gordana je juče naglasila da to nije istina i da tvrdi kako se Teodora i Bojana ni ne poznaju, a želela je da čuje i Bojanin odgovor:

- To nije istina, vi se ni ne znate - rekla je Goca.

- Znam da nije, nije mi jasno što to rade - rekla je Bojana.

- Laž, od četiri ujutru gledam samo to - dodala je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

24.01.2024 18:25

Izgleda je LGBT Q osobama odzvonilo pod razno-raznim izgovorima grebu na kapiju. Uskoro ih neće biti i Elita će biti zaista elita normalnih ljudi. Izaći će ili dekintirana ili će zaradu potrošiti na lečenje. A, sada gej osobe lupajte minuse.