ŠOK SNIMAK VLADIMIRA KECMANOVIĆA! Ovako je otac Koste Kecmanovića sa oružjem u rukama pucao u streljani na otvorenom! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.05.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Način na koji je snimljen prikazuje strast koju ovaj čovek gaji prema streljaštvu.

ŠOK SNIMAK VLADIMIRA KECMANOVIĆA! Ovako je otac Koste Kecmanovića sa oružjem u rukama pucao u streljani na otvorenom! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je pre godinu dana 3. maja 2023. godine ubio devetoro đaka i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, pre samog masakra učio je Kostu da puca u streljani, a osim toga i on je jednom prilikom snimljen u streljani na otvorenom sa sve pratećom opremom, slušalicama na ušima i pištoljem u rukama.

Javnost je godinu dana unazad šokirana saznanjima koja su dodatno isplivala o ovoj porodici nakon počinjenog krvavog pira u OŠ "Vladislav Ribnikar", a ekipa portala Republika.rs eksluzivno je došla u posed snimka, na kome se jasno vidi otac monstruma kako koncentrisano na mete ispaljuje metke jedne za drugim.

Na osnovu snimka teško je poverovati da je Vladimir svog sina upoznao s oružjem da bi ga upozorio na opasnost od bilo čega. Način na koji je snimljen prikazuje najpre strast koju ovaj čovek gaji prema streljaštvu, a koju je takođe preneo i na svog sina, da bi on kasnije sve naučeno upotrebio u najgore svrhe.

Snimci iz streljane Vladimira Kecmanovića, kao i fotografije koje su nedavno dospele u javnost na kojima dečak ubica rukuje oružjem, otvara niz pitanja o vaspitnim metodama jednog roditelja koji bi trebalo biti primer tinejdžeru.

Republika

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanović u streljani

Posebno zgražavanje izazvao je trenutak nakon masakra, kada je uhapšen i Kostin otac, koji je u momentima velike tragedije hvalio sina kao odličnog strelca i govorio kako ga je učio preciznosti.

Ove izjave izazvale su nevericu i zgražavanje, budući da je dečak ubica izvršio stravično nasumično pucanje u školi.

Podsetimo, Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Optužen je da je maloletnom sinu Kosti stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Na teret mu se stavlja i što je dete u tom momentu staro 12 ili 13 godina u streljani učio da puca jer je mladi monstrum pokazao preciznost i umeće ravno vrhunskim pucačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Dejan

04.05.2024 17:29

Zašto je odjednom postao problem voleti streljaštvo, to je sport i zašto ga mešate sa o onim što se desilo. Mogao je i ne ići u streljanu pa uraditi to isto jer je psihopata! Šta to treba da znači, da svi koji znaju da pucaju vole da ubijaju??

Odgovori 27 31
Димитрије

08.05.2024 10:29

@Dejan - Пуцање у покретне мете није спортска дисциплина. Што дебил није показао љубав према стрељаштву у војсци? Зашто је ослобођен служења војног рока? Неспособан са којом дијагнозом? Како је дружење са Земунским кланом љубав према стрељаштву? Земунски клан није спортски клуб, то су убице!!!!

Odgovori 12 2
Danica

04.05.2024 18:41

More zlikovci i psihopate , seme vam se zatrlo , skotovi da nikada ne vide Belog dana!!!! Pogotovo ova nakaza od 14 godina , djubre, valjda će se naći i za njega metak.

Odgovori 32 12
Danica

04.05.2024 18:41

More zlikovci i psihopate , seme vam se zatrlo , skotovi da nikada ne vide Belog dana!!!! Pogotovo ova nakaza od 14 godina , djubre, valjda će se naći i za njega metak.

Odgovori 24 12