PROŠLE GODINE SU NA OVAJ DAN POSLEDNJI PUT POLJUBILI SVOJE DETE! Kosta je Anu Božović ubio samo TRI DANA PRE NJENOG ROĐENDANA - danas bi napunila 13 godina, roditelji nemi od bola!

Autor:

Hronika

06.05.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvalna sam što sam videla Anu 6. maja, rekla je njena majka Ninela.

PROŠLE GODINE SU NA OVAJ DAN POSLEDNJI PUT POLJUBILI SVOJE DETE! Kosta je Anu Božović ubio samo TRI DANA PRE NJENOG ROĐENDANA - danas bi napunila 13 godina, roditelji nemi od bola!

Foto: Republika, Printscreen

Kosta Kecmanović (14) sa samo 13 godina izvršio je stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja te škole. Tog kobnog jutra na hodniku obrazovne ustanove je smrtonosne hice ispalio u Dragana Vlahovića i tri devojčice, među kojima je bila i Ana Božović (11), a potom masakr nastavio u učionici 7-2.

Inače, tragično nastradaloj devojčici Ani je danas, 6. maja rođendan i napunila bi 13 godina. Nažalost, ona nije ga nije dočekala, kao ni svoj 12. jer ju je Kosta Kecmanović nemilosrdno ubio. 

Kako je ranije govorila njena majka Ninela Radičević, ona je baš tog dana, 3. maja bila jedna od dve dežurne učenice.

- Dežurni učenici sede na samom ulazu i nekako to što se dogodilo, znala sam da je moralo da prođe pored dežurnih učenika. Došla sam ispred škole, a Anini drugari iz razreda su izašli. Tu je i bila razredna. Tek sada mi je jasno da je ona znala šta se dogodilo - rekla je tokom ranijih svedočenja Radičević i dodala:

- Ivan me je pozvao u jednom trenutku i rekao: "Ane više nema". Sećam se da je to bilo prekoputa Instituta za sudsku medicinu. Znate, mi se ceo život pripremamo za takvu vrstu vesti, ali nikad za dete. To je bio šok. Pitala sam ga šta to priča, kako nema, sela sam u auto i došla do policijske stanice na Vračaru. Tu je bio Ivan, ja sam želela da uđem unutra.. Stajali smo na ulici i pomišljali kako to nije moguće.

Baš na svoj rođendan, Ana je bila sahranjena.

- Zahvalna sam što sam videla Anu 6. maja. Delovala mi je mirno. Mi smo je obukli onako kako je htela. 6.maja sam prvi i poslednji put poljubila naše dete - rekla je njena majka Ninela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading