NAŠOJ PEVAČICI SMRT ODUZELA CELU PORODICU, A ONDA JE OVA TRAGEDIJA DOTUKLA: Ovo je STRAVIČNA SUDBINA, IZDAHNULA joj je na rukama!

Autor:

Zabava

06.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvorinka Milošević u emotivnoj ispovesti otkrila je stravične detalje!

NAŠOJ PEVAČICI SMRT ODUZELA CELU PORODICU, A ONDA JE OVA TRAGEDIJA DOTUKLA: Ovo je STRAVIČNA SUDBINA, IZDAHNULA joj je na rukama!

Foto: youtube.com/cbs evening news, Youtu.com printscreen

Izvorinka Milošević, poznata kao kraljica vlaške muzike, iza sebe ima veoma uspešnu muzičku karijeru, ali je njena životna priča obeležena teškim tragedijama.

Pre 14 godina, Izvorinka je doživela izuzetno teške trenutke kada je za samo 6 meseci izgubila oca, majku i brata. Ova nesreća ostavila je dubok trag u njenom životu.

Nakon gubitka najbližih članova porodice, Izvorinka se suočila sa još jednim teškim udarcem. Sedam godina kasnije, preminuo je njen bivši suprug Miša Blam, sa kojim ima sina Davida. Ova niz nesrećnih događaja dodatno je obeležio pevačicin život.

Foto: printscreen

Izvorinka Milošević

 

- Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: 'Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?'. Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks...- ispričala je pevačica sa suzama u očima.

Izvorinka je otvoreno govorila o svojim emotivnim iskušenjima, ističući da je sve ovo vreme bilo veoma teško za nju. Suočena sa gubicima i ličnim tragedijama, izrazila je svoju tešku borbu kroz suze i tugu.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Izvorinka Milošević

 

- Moja kuca je izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, a srce mi je bilo raskomadano. Sabrala sam se i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka - ispričala je Izvornika u emisiji "Grand magazin" i dodala da će je razumeti samo oni koji su imali ljubimce i shvataju tu bezuslovnu ljubav.

- Plakaću za njom i dalje, ali vreme će verovatno učiniti svoje. Ovo je vreme radosti zbog Davida, mog jedinca koji zaslužuje svu sreću ovog sveta, i tuge što me napustila moja družbenica... Ali tako je moralo da bude. Da jednu etapu mog života u kojoj su bila mama, tata, brat, otac mog deteta, koji su svi otišli, i moja najtananija žica, da me napusti i ona i da kaže - sada je kraj - rekla je pevačica, piše Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading