KAČAVENDA DOBILA PISMO OD MAJKE, PA SE RASULA U KOMADE: Saznala informaciju u kakvom je stanju, nije mogla da dođe sebi!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se rasula u komade!

KAČAVENDA DOBILA PISMO OD MAJKE, PA SE RASULA U KOMADE: Saznala informaciju u kakvom je stanju, nije mogla da dođe sebi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda došla je na red da dobije svoje novogodišnje poklone i čestitke od svoje porodice. Voditelj joj je dao pismo, a kada je videla da je pismo od dece i od majke, Kačavenda se rasula u komade i počela naglas da plače.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

- Mama srećna ti Nova godina, želimo ti da izguraš ovo do kraja. Nemoj da dozvoliš da te bilo šta sputava, budi jaka, pametna... Sve u svemu, onakva kakva jesi! Mi smo svi dobro, nemoj da brineš! Samo nastavi još jače u svom stilu, vole te tvoja dva sina i naš dlakavi burazer - glasilo je pismo Kačavendine dece, te je dodala:

- Ovo je njihov rukopis, stvarno nisam očekivala. Lažu da gledaju, ali da im javljaju, sigurno.

- Draga ćerko, gledam te kad god mogu, ponosna sam na tebe, prijatelji te pozdravljaju, budi pametna, lepa, na mamu, jer svi govore da ličim na tatu. Ti za mene pobednica, srećna Nova godina, voli te i pozdravlja tvoja mama - glasilo je pismo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Mama je bila jedan od razloga zbog kog sam se dvoumila, ne smem mnogo da pričam zbog njenog zdravstvenog stanja, koje nije dobro. Ja sam joj rekla ako se budem nervirala, da ne gleda. Ona je poznala Anu, bila je protiv toga, da mi to ne treba u životu, kada je stigao poziv za ulazak u Elitu, ona je rekla da smatra da treba da uđem i iznesem svoju stranu priče. Sad pretpostavljam da gleda! Trudim se da o njima da ne razmišljam, tu sam gde sam - ispričala je Miljana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading