ŠOK PREOKRET! Pukla ISTINA o odnosu Sanjina i Kačavende, njegov prijatelj RASKRINKAO AFERU - Devojka igra KLJUČNU ULOGU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.12.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o odnosu Milene Kačavende i Sanjina Horvata!

ŠOK PREOKRET! Pukla ISTINA o odnosu Sanjina i Kačavende, njegov prijatelj RASKRINKAO AFERU - Devojka igra KLJUČNU ULOGU! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović pozvao je bivšeg takmičara rijalitija Aleksandra Anđelića koji je odlučio da otkrije istinu o odnosu Milene Kačavende i Sanjina Horvata, koji se čak zbog odnosa sa njom diskvalifikovao. 

Foto: Republika TV

Aleksandar Anđelić i Ognjen Bogdanović

 

Dosta se spekulisalo da će se Sanjin vratiti u Elitu nakon diskvalifikacije, ali kako do tog trenutka neće doći, Anđelić je ispričao sve tajne, nakon susreta sa njim. Aleksandar ističe da je Sanjinu devojka prešla preko Kačavende, ali da ga čeka ozbiljan razgovor sa Milenom, jer je dosta nerešenih detalja ostalo u njihovoj relaciji. 

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat Elita 7

 

- Meni je Lakić rekao da je on kum od Kačavende, ja sam se upoznao sa njim, u Šimanovcima, sve vreme mislim da je kum, on mi je rekao da nije, nego da ga je sačekala na aerodromu. Posle kroz kuću su išle priče. Imam informaciju iz prve ruke da se pomirio sa devojkom. Ako neko nešto ne želi, to nemoj da izbacuješ. Devojka mu je prešla preko Kačavende, da li je tu stvarno bilo ljubavi, mislim da sa Sanjinove strane nije bilo ništa više od prijateljstva, ne bi se smuvao sa Kačavendom, ali imali bi ozbiljan razgovor. Ni ona nije unutra demantovala da ona nije forsirala tu priču - govori Aleksandar u emisiji ,,Porodice Elitnih".

- Karantin će mi ostati upamćen, tamo su se desila mnoge stvari. Generalno, ja kao ja, nisam se uplašio, oni su mene zatrpavali raznim informacijama, koje se sada pojavljuju u rijalitiju. 45 učesnika u karantinu priča kako Anita koristi Matoru, konkretno i Munjez, i Terzić, i Lakić, šuška se, priča, kako smo ušli unutra, tajac, niko ništa ne priča, rekli su mi da ne pričam to zbog Matore, Terzić mi je to rekao. Mislim da je i on to naučio i nije hteo da ulazi u konflikt, mislim da je to u pitanju. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading