"KAKAV FOLIRANT, SVE SU MU LAĐE POTONULE" Nova ŠOK PORUKA Ane Ćurčić osvanula, sve je JAVNO obelodanila!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić uspela je da sve svoje pratioce dovede do suza.

"KAKAV FOLIRANT, SVE SU MU LAĐE POTONULE" Nova ŠOK PORUKA Ane Ćurčić osvanula, sve je JAVNO obelodanila!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je objavila snimak iz svog novog stana, koji je izazvao pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Na snimku se vide njeni psi koji su na urnebesan način doveli Anu do suza od smeha.

Ana, koja je stekla popularnost učešćem u rijaliti programu “Zadruga”, oduvek je bila veliki ljubitelj životinja. Njeni psi, koje često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, postali su pravi internet senzacija.

Na najnovijem snimku, Ana je pokazala kako njeni psi uživaju u novom stanu. Njihove nestašluke i urnebesne reakcije naterale su Anu da se smeje do suza. Psi su trčali unaokolo, igrali se sa igračkama, a onda se sve odigralo na terasi.

- Kakav folirant... Sve lađe su mu potonule - napisala je Ana kroz osmeh. 

 

Ovaj video je brzo postao viralan, mnogi korisnici društvenih mreža su komentarisali kako su psi preslatki i kako su im ulepšali dan. Bilo je i onih koji su pohvalili Anu na tome što je pružila dom ovim predivnim psima.

Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko ljubav prema životinjama može da donese radost i sreću. Ana Ćurčić i njeni psi su svima doneli osmeh na lice i pokazali da je ljubav prema životinjama nešto najlepše na svetu.

U svakom slučaju, Ana Ćurčić je pokazala da je veliki ljubitelj životinja i da je spremna da svoju ljubav prema psima podeli sa svetom. Njeni psi su definitivno zvezde društvenih mreža i sigurno će nastaviti da donose radost i smeh svima koji ih prate.

Ostaje da vidimo šta će biti sledeće što će Ana podeliti sa svojim pratiocima. Jedno je sigurno - biće to još jedan trenutak ispunjen ljubavlju, smehom i srećom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JAVNOST

28.12.2023 06:04

Ne mogu da shvatim da neko ko ima skoro 50 godina ,svodi svoj zivot na javno objavljivanje svakog svog koraka i da je to jedini prihod koji ima . A onda se cudi kada dodje do raskrinkavanja i objavljivanja prave i jedine istine….mali je svet …. !