ANĐELA SE POKAJALA ZBOG VEZE SA ZVEZDANOM: Šok poruka napravila pometnju!

Autor:

Zabava

10.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Đuričićeva ovim rečima priznala da joj je ljubav sa Slavnićem bila greška?

ANĐELA SE POKAJALA ZBOG VEZE SA ZVEZDANOM: Šok poruka napravila pometnju!

Foto: instagram, youtube, printscreen

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić veliku pažnju privukla je poslednjim svojim pojavljivanjem u "Zadruzi 6" svojoj vezom sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem. Iako je ona pre toga važila za miljenicu naroda i devojku koja treba da služi za primer, mnogi su se razočarali u nju zbog ponašanja tokom turbulentnog odnosa sa Zvezdanom.

Međutim, izgleda da je i Anđela postala svesna svojih grešaka, što su mnogi protumačili iz njene poslednje objave putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Đuričićeva je podelila jedan citat, koji su mnogi shvatili kao priznanje da se kaje zbog svojih grešaka i da je Zvezdan bio njen pogrešan ljubavni izbor. 

- U redu je. Izabrati i pogrešiti. Zbog nečega se pokajati - glasila je poruka koju je Anđela podelilana svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić objava na Instagramu

Još uvek nije pioznato da li su nagađanja fanova tačna i da li je Đuričićeva ovim htela da progovori o svom raskidu sa Zvezdanom. 

Podsećamo, Anđela je u "Zadruzi 6" ušla u vezu sa Zvezdanom, koji je bio zauzet, ali je zbog nje odlučio da javno ostavi Anu Ćurčić i da šansu emocijama koje su se rodile sa 20 godina mlađom Anđelom. Njihov odnos bio je jako turbulentan i imali su brutalne svađe, a na kraju ni Anđela, a ni Zvezdan nisu dočekali superfinale rijalitija, već su se diskvalifikovali. Iako su probali da nastave ljubav i u spoljnom svetu, brzo se desio krah, a niko od njih dvoje još uvek nije želeo da otkrije pravi razlog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading