VODITELJKA ELITE UŠLA ZBOG HITNOG SAOPŠTENJA: U rijalitiju se prolomili KRICI, suze na sve strane (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni će se boriti za opstanak!

VODITELJKA ELITE UŠLA ZBOG HITNOG SAOPŠTENJA: U rijalitiju se prolomili KRICI, suze na sve strane (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnje emisije "Nominacije", voditeljka Ivana Šopić ušetala je na imanje u Šimaovcima, kako bi učesnicima rijaliti šou-programa "Elita" saopštila odluku gledalaca i otkrila imena takmičara koji će se ove nedelje, odnosno večeras, boriti za opstanak u Beloj kući i tako ostati u trci za glavnu nagradu koja ova godine iznosi 100.000 evra.

Naime, nakon što je saopšteno da je Nikola Lakić izabran kao ovonedeljni potrčko da bude nominovan, Šopićeva je sa učesnicima podelila informaciju ko će se još od njegovih cimera naći "prsa u prsa" pored njega i pozvati svoje glasače da glasa za njih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luka Majčića Elita Zadruga 7

- Odabrani su izabrali Anđelu Šparavalo koja će se boriti sa Lakićem - rekla je Ivana, a zatim nastavila da podiže takmičare:

- Sada ćemo videti ko ima najmanje glasova od publike. Luka, možeš da ustaneš, zatim Tamara TikTok, neko od vas dvoje će ići. Tamara, je l' ti se ide kući? - pitala je voditeljka "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tamara Glavonjić Elita Zadruga 7

- Ide mi se, nedostaje mi majka - istakla je hrvatska takmičarka.

- Igricu će onda zaigrati Tamara, ti si izglasana od publike - saopštila je Ivana Šopić, što je takmičarku nateralo da vrisne od zadovoljstva i rasplače se pred kamerama dok su je cimeri grlili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading