OVO U ZADRUZI NIJE SMELA DA RADI NA VASKRS: Sandra Rešić podelila dugo čuvanu tajnu i JEDINU neostvarenu želju!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić je ogolila dušu za Republiku, pa otkrila zašto je ovaj Vaskrs drugačiji od svih prethodnih.

OVO U ZADRUZI NIJE SMELA DA RADI NA VASKRS: Sandra Rešić podelila dugo čuvanu tajnu i JEDINU neostvarenu želju!

Foto: Instagram.com printscreen, Shutterstock

Popularna pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, otvorila je dušu za Republiku i otkrila nam sa kim će provesti Vaskrs, s obzirom da je ovo, kako je i sama naglasila, možda i jedini praznik koji ne provodi radno.

- Uskrs ću provesti u krugu porodice, jer je ovo jedini praznik da sam kod kuće, sve ostale radim, tako se potrefi, tako da, šta god da se desi, kod kuće sam sa svojima. Ovaj praznik me uvek podseti na detinjstvo, na decu, gomilu šarenih jaja, jurnjavu po dvorištu. Ne znam, bilo je to neko drugo, srećnije vreme - priznala je Sandra, pa se osvrnula na Vaskrs u Zadruzi:

Republika

Foto: N. Pančić

Sandra Rešić

 

- Iskreno, u Zadruzi nijedan praznik nisam osećala kao praznik, iako smo obeležavali i imali fenomenalne trpeze, uvek smo nakon toga imali emisije, gde nažalost vrlo brzo zaboravimo koji je dan, a posebno praznik. Tako da sam se trudila da ne razmišljam, jer bih dan provela u plakanju verovatno - bila je iskrena Sandra Rešić.

Sandra je priznala da ne razmišlja o narednom koraku, ni kada je reč o poslu, kao ni na privatnom planu, jer se ispostavilo da nije dobro prošla kada je to radila:

- Rešila sam da pustim da sve, ali bukvalno sve ide svojim tokom, pa kako bude. Moj život je takav da svi sve znaju, tako da bih, eto, volela da se ostvari neostvarena želja i da makar moj jedan dobar ili loš postupak ne izađe na stotinak novina i portala - objasnila je Sandra Rešić kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading